sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Retete energizante


- Cu iaurt - Un borcan de iaurt natural (nepasteurizat) se amesteca bine cu o lingurita de miere, o lingurita de otet de mere, 20 g drojdie de bere proaspata si se consuma pe stomacul gol, dimineata. Dupa 20 de minute, se mananca micul dejun. Se fac cure de trei saptamani, cu o saptamana pauza intre ele.



- Cu fulgi de ovaz - Se inmoaie seara fulgii de ovaz in lapte, iar dimineata se adauga un morcov ras si putina miere, dupa gust. Imbunatateste tonusul si memoria.



- Oboseala psihica, somnolenta si lipsa de concentrare se combat cu: ceai verde, ceai de sunatoare sau de catina alba uscata.



- Se framanta intreg corpul, timp de 15 minute.



- Se consuma produse apicole (polen, otet de mere cu miere si laptisor de matca, apilarnil, miere etc.).



- Se iau vitamine (A, C, E, B12) si minerale: calciu, magneziu, seleniu.



- Se consuma mai multi hidrati de carbon (macaroane, orez, paine neagra, fulgi de porumb si ovaz, nuci).





- Se beau multe lichide.

Niciun comentariu: