sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Leac contra tumorilor




O tumora maligna are mari sanse de vindecare, daca este tratata cu frunze proaspete de patlagina faramitate, aplicate pe locurile bolnave.

Eficient este si tratamentul cu maghiran (de preferinta, proaspat). O mana buna de planta se toaca marunt, se pune intr-o sticla, se adauga ulei de masline cat sa cuprinda planta si se lasa la macerat timp de 10 zile, la loc calduros. Maceratul se foloseste la ungerea glandelor bolnave. Apoi, se aplica frunzele de patlagina faramitate si se leaga cu o carpa de bumbac curata.

Dimineata, se va aplica o cataplasma cu coada-calului - doua maini de planta se pun intr-o sita, deasupra unui vas cu apa in clocot, se fierb in abur pana cand planta se inmoaie, se infasoara intr-o panza de in si se aplica pe locul suferind. Se tine doua ore (in cazuri grave, se pun de doua ori pe zi - una dupa-amiaza).

Este indicat ca bolnavul sa stea la cald si sa transpire. La pranz, se va aplica o compresa cu bitter suedez, dupa ce, in prealabil, s-a uns locul afectat cu untura de porc sau alifie de galbenele.

Compresa se tine timp de 4 ore. Deasupra, se pune o carpa uscata si o folie de plastic, sa nu pateze. Dupa scoaterea compresei, se pudreaza pielea, pentru a evita mancarimile. Intern, cu 30 de minute inainte de micul dejun si cu 30 de minute inaintea cinei, se bea cate o cana de ceai de coada-calului. In timpul zilei, se beau 1,5 - 2 l de ceai din urmatorul amestec de plante: 300 g galbenele, 100 g coada-calului, 100 g urzica. In fiecare cana de ceai se adauga 3-5 picaturi de suc de macrisul-iepurelui.

Niciun comentariu: