joi, 19 iulie 2012

MASTI PENTRU PAR




Poti incerca sa pasezi 1 mar in blender si sa il amesteci cu 2 linguri de otet de mere si 2 linguri de suc de lamaie. Aplica amestecul pe par pentru 30 de minute, apoi spala-ti parul cu samponul tau obisnuit. 


Amesteca un galbenus de ou, o lingura de miere si o lingura de suc de piersica sau de varza. Maseaza aceasta mixtura pe par si las-o sa actioneze timp de 2 ore cel putin. Spala parul cu apa calduta. Folosita periodic, cel putin o data pe saptamana, timp de 3 luni, aceasta masca iti va intari parul si va preveni caderea lui. 


Un tratament minune il reprezinta tinctura de ardei iute. Poti folosi tinctura cumparata de la magazinele gen Plafar sau o poti prepara chiar tu, tocand 3-4 ardei foarte iuti, peste care vei turna 300 ml de vodka. Lasa solutia la macerat o saptamana, apoi strecoar-o. Dilueaza tinctura cu putina apa si maseaza-te la radacina parului de fiecare data cand te speli. 
In timp, caderea parului va fi redusa la jumatate. In plus, cest tratament, ajuta la cresterea mai rapida a parului. Ai mare grija sa te speli bine pe maini dupa utilizare, deoarece tinctura ustura destul de tare.  


 
Mai poti incerca sa amesteci henna incolora cu iaurt sau kefir incalzit. Aplica pe par si lasa amestecul sa actioneze 30 de minute. Pe langa faptul ca iti va face parul mai puternic, aceasta masca va oferi si un pus de stralucire suvitelor tale daca o folosesti o data pe saptamana.






Niciun comentariu: