duminică, 10 octombrie 2010

Vorbe alese

Shenuda al III-lea: “Dacă ne pierdem pacea interioară, toate ne vor părea perturbate, iar ceea ce este simplu ne va părea complicat. Această complexitate nu vine din exterior, ci din interior.”


François De La Rochefoucauld: “Îţi vine mai lesne să te arăţi înţelept pentru alţii decât pentru tine însuţi.”


I Ching: “Un vânt care îşi schimbă adesea direcţia, fie el şi unul puternic, nu va reuşi decât să tulbure cerul. Vântul care provoacă schimbări reale e cel care bate constant în aceeaşi direcţie.”


Gandhi: “Credinţa nu este altceva decât a trăi perfect conştient de prezenţa lui Dumnezeu în noi. Cel care are această credinţă, nu-şi mai doreşte nimic.“


Luc De Clapier De Vauvenargues: “Lucrurile inutile pe care le ştim sunt mai numeroase decât cele necesare pe care le ignorăm.”


James H. West: “Sănătatea este un cuvânt mare. Ea cuprinde nu numai corpul, mintea şi spiritul ci şi perspectiva unui om.”


Henri Nouwen: “Când realizăm că nu trebuie să scăpăm de durere, ci să o folosim pentru a ne mobiliza într-o căutare pentru viaţă, acea durere se transformă dintr-o expresie a disperării într-un semn al speranţei.”


Jon Gordon: “Succesul se măsoară adesea prin comparaţie cu alţii. Excelenţa, pe de altă parte, presupune să fim cât putem noi mai buni şi să ne maximizăm darurile, talentele şi abilităţile pentru a acţiona la maximum potenţialului nostru.”


Socrate: “Nu poţi vindeca trupul, fără să vindeci sufletul.”


John F. Kennedy: “Atunci când ne exprimăm recunoştinţa, nu trebuie să uităm faptul că cea mai înaltă apreciere nu este în rostirea cuvintelor, ci prin trăirea lor.”


Paulo Coelho: “Energia urii n-o să te ducă nicaieri, dar energia iertării, care apare prin dragoste, va reuşi să-ţi transforme viaţa în mod pozitiv!”


Arsenie Papacioc: “Învaţă să ai mereu un zâmbet ascuns în inimă.”


Mahatma Gandhi: “Fericirea este armonia dintre ceea ce gândeşti, ceea ce spui şi ceea ce faci.”


La Rochefoucauld: “Îţi vine mai lesne să te arăţi înţelept pentru alţii decât pentru tine însuţi.”



Biblia Proverbe: “Cuvintele prietenoase sunt ca un fagur de miere, dulci pentru suflet, şi sănătoase pentru oase.”

Niciun comentariu: