duminică, 24 octombrie 2010

Vorbe alese

Bernard M. Baruch: “Arta de a trăi sălăşluieşte mai puţin în eliminarea propriilor necazuri, cât în dezvoltarea noastră pe măsura lor.”

Christopher Fry: “Imaginaţia este ochiul larg deschis care ne face întotdeauna să vedem adevărul mai viu.”

Thomas Paine: “Reputaţia este ceea ce cred oamenii despre noi; caracterul este ceea ce Dumnezeu şi îngerii ştiu despre noi.”

Frank Lloyd Wright: “Lucrurile se întâmplă întotdeauna dacă crezi că se vor întâmpla; încrederea că se vor întâmpla face să se întâmple.”

Adrian Ciubotaru “Când nu faci ceea ce-ţi place, sufletul ţi se împuţinează.”

Charles Dickens: “O inimă iubitoare este cea mai adevărată înţelepciune.”

Victor Hugo: “Omul care merge ignorând sufletul este asemeni unui orb care rătăceşte prin întuneric purtând o torţă stinsă.”

Warren Bennis: “Esti propria ta materie primă. Când cunoşti din ce eşti compus şi stii ce vrei să obţii, atunci eşti gata să te inventezi pe tine.”

James F. Byrnes: “Prea mulţi oameni se gândesc mai mult la siguranţă şi nu la oportunitate. Par mai speriaţi de viaţă, decât de moarte.”

Edward de Bono: “În gândire, principala dificultate este confuzia. Încercăm să facem prea multe deodată. Suntem copleşiţi de emoţii, informaţii, logică, speranţă şi creativitate. Este ca şi cum ai încerca să jonglezi cu prea multe mingi.”

Paulo Coelho: “Nu lăsa ceea ce nu poţi face să interfereze cu ceea ce poţi face.”

Goethe: “Cu cât mai repede vei avea încredere în tine, cu atât mai repede vei şti cum să trăieşti.”

Andre Malraux: “Fiecare om este un nebun. Dar ce este oare un destin omenesc, dacă nu o viaţă de eforturi pentru a uni acest nebun cu universul…”

Bette Midler: “Inimii îi este frică să nu fie rănită şi de aceea nu învaţă să danseze. Visului îi este frică să nu se trezească şi să vadă că nu mai are nici o şansă. Şi sufletului îi este frică de moarte, de aceea nu învaţă niciodată să trăiască.”

Niciun comentariu: