duminică, 3 octombrie 2010

Fecioara, 8 septembrie - Ziua enigmaticului perfect


Enigmaticele persoane nascute pe data de 8 septembrie nu sunt foarte usor de inteles. Aceste persoane sunt interesate sa indrepte orice lucru care merge prost, sa rezolve orice problema care poate aparea. In general, isi doresc sa imbunatateasca soarta familiei si a grupului social din care fac parte. Atunci cand aleg un drum, chiar daca este gresit, nativii isi vor mentine credinta ca actiunile lor sunt responsabile si rezonabile. Indiferent daca eforturile lor sunt incununate sau nu de succes, impactul pe care il au nativii zilei de 8 septembrie asupra mediului din care fac parte nu poate fi ignorat.

De multe ori, cei nascuti in aceasta zi sunt gresit intelesi de catre persoanele din jurul lor. Acest lucru se intampla datorita inclinatiei nativilor de a fi secretosi. In ciuda acestui fapt, nativii zilei de 8 septembrie pot fi reprezentanti sau chiar modele de viata ale unui grup din care fac parte. Acesti indivizi sunt actori admirabili pe scena vietii, fiind capabili sa joace foarte multe roluri. Totusi, nativii ar trebui sa se multumeasca sa joace foarte bine un singur rol.

Cei mai multi dintre nativii zilei de 8 septembrie au tendinta de a vedea lumea in doua culori: alb si negru. Ei considera ca soarta este influentata de fortele binelui sau de fortele raului. Acesti nativi joaca deseori rolul de protectori ai familiei, statului, partidului sau bisericii ai caror membri sunt. Vor lupta impotriva oricarui inamic care va incerca sa le umbreasca destinul. Ironia este ca, de multe ori, principalii dusmani ai acestor institutii sunt chiar nativii insisi. Din acest motiv este foarte important ca ei sa isi analizeze intentiile si sa evalueze foarte bine motivele care stau la baza acestor intentii. Cei care isi dau seama care este atitudinea potrivita vor da dovada de o mare responsabilitate in tot ceea ce fac. De asemenea, acesti nativi vor fi in permanenta constienti de efectele actiunilor lor.

De cele mai multe ori, nativii acestei zile vor fi capabili sa ii influenteze si sa ii controleze pe cei din jurul lor. Vor face acest lucru jucandu-si rolul foarte bine si folosindu-si in mod exceptional simtul umorului. La fel de bine insa ar putea sa conduca cu o seriozitate demna de invidiat. Cei nascuti in aceasta zi sunt rareori ignorati sau neluati in serios. Multi dintre ei sunt capabili sa castige respectul celorlalti. Unii dintre nativii zilei de 8 septembrie sunt capabili sa castige adoratia celorlalti, in timp ce altii nativi inspira frica. Este o provocare sa ai ca parinte, partener sau iubit un om nascut in aceasta zi. Pot avea incredibil de multe pretentii si pot fi foarte inflexibili, chiar tiranici. In acelasi timp, nativii zilei de 8 septembrie pot fi persoane pe care te poti baza si pe a caror sustinere poti conta. In general, sunt persoane destul de contradictorii si oricine va avea o relatie cu ei va fi fascinat de acestia.

Nativilor zilei de 8 septembrie le place sa se afle la conducerea grupului din care fac parte, indiferent daca este vorba de cel public sau de cel privat. Politica este domeniul care ii atrage in mod special. Chiar daca nu vor avea o pozitie importanta din punct de vedere social, nativii vor manifesta un interes deosebit fata de principalele probleme ale timpului lor. In general, atitudinea acestor persoane nu este foarte toleranta. Cei nascuti in aceasta zi vor avea o impresie proasta despre orice forma de schimbare. De cele mai multe ori, este destul de greu pentru cei din jur sa se inteleaga cu un nativ al acestei zile. Persoanele nascute pe data de 8 septembrie nu sunt usor influentabile si nu depind de parerile celorlalti. Vor continua cu fermitate drumul ales crezand, in sinea lor, ca stiu ce este mai bine pentru toata lumea.

SFATURI: Principiile tale nu sunt intotdeauna foarte usor de acceptat. Nu mai fi atat de dur. Acorda-le celor din jurul tau putin ragaz. Incearca sa fii tu insuti. Evita tendinta de a fi prea impunator si prea dur.

PUNCTE FORTE:

Serios

Dinamic

Eficient

PUNCTE SLABE:

Autoritar

Inflexibil

Gresit orientat

Niciun comentariu: