sâmbătă, 5 iunie 2010

Gemeni, 28 mai - Ziua deschizatorului de drumuri

Nativii zilei de 28 mai sunt cei mai fericiti atunci cand demareaza proiecte noi, cand isi implementeaza ideile unice si cand se simt liberi sa impartaseasca ceea ce gandesc celor din jurul lor. Munca lor este originala si eleganta in simplitatea ei. De obicei, datorita orientarii lor spre viitor, a stilului dur si a punctelor de vedere individuale evoluate, ei reusesc sa realizeze ceva atunci cand isi gasesc meseria potrivita. In acest rastimp, ei se pot mentine la suprafata, trecand de la un loc de munca la altul sau de la un grup social la altul.

Persoanele nascute astazi nu sunt doar individualitati orientate spre idee, ci chiar infaptuiesc ceea ce gandesc. Libertatea individuala de a actiona este piatra lor de temelie. Din nefericire, uneori sunt luati de val si uita regulile care ne integreaza in societate. In cazul in care se pacalesc pe ei insisi, vor fi doborati de situatii in urma carora le va fi foarte greu sa se repuna pe propriile picioare. Daca sunt persoane hotarate, ei vor continua nestingheriti. In cazul in care nu sunt tari pe pozitie, este posibil sa o ia pe cai gresite.

Povestile de succes ale nativilor zilei de 29 mai sunt foarte variate din punctul lor de vedere. Nativii acestei zile vor ajunge foarte rar sa reuseasca in viata prin intermediul unor cunostinte sau prin nepotism. In cazul lor, este mult mai probabil sa se remarce prin aplicarea propriilor talente. Indivizii mai putin evoluati nascuti pe 28 mai pot suferi foarte mult de frustrarea de a nu fi recunoscuti. Ei considera ca este foarte dificil sa ii faca pe ceilalti sa le asculte parerea cand este vorba de probleme de o importanta majora. De obicei, ei trebuie sa se adpateze oricarui sistem in care lucreaza si sa se abtina uneori sa-si exprime ideile. Vor avea posibilitatea sa se remarce in momentul in care li se va da mana libera la inovatii si nu trebuie sa se dea cu capul de toti peretii si sa starneasca aversiunea celorlalti.

Persoanele nascute pe 28 mai sunt rareori profesori buni si pot avea dificultati in explicarea masurilor pe care le intreprind pentru a-si concretiza ideile neobisnuite. Ei nu se remarca drept persoane de actiune. Datorita pornirilor excesive ale ego-ului lor, ei se pot detasa de ei insisi sau de cei din jurul lor. Astfel, nativii zilei de 28 mai au nevoie sa se gandeasca mai mult la motivatiile lor si la ale celorlalti.

Uneori, cei nascuti astazi vor avea probleme in finalizarea proiectelor, mai ales datorita faptului ca incep atat de multe lucruri in acelasi timp. Faza de inceput a fiecarui proiect este cea care ii atrage in mod deosebit. Ei pretuiesc inovatia pentru sensul ei profund si au nevoie in mod constant de noi stimuli. Este posibil ca ei sa se teama de procesul de repetitie. Considera ca daca zabovesc prea mult la un proiect, isi vor pierde sursa de inspiratie si vor incepe sa actioneze in mod mecanic. Nativii zilei de 28 mai trebuie sa invete neaparat sa intretina si sa persevereze. Ei vor intampina adevarate provocari atunci cand vor incerca sa le prezinte celorlalti ceea ce gandesc.

SFATURI: Stabileste-ti corect prioritatile morale. Nu te descuraja atat de usor. Mentine un lucru inainte de a trece la un altul. Gaseste-ti domeniul de activitate in care excelezi si incearca sa inovezi in cadrul acestuia. Incearca sa nu mai fii atat de secretos in ceea ce priveste sentimentele proprii. Relaxeaza-te.

PUNCTE FORTE:

Unic

Individual

Creativ

PUNCTE SLABE:

Egoist

Inselator

Nerabdator



Niciun comentariu: