miercuri, 17 februarie 2010

Varsator, 16 februarie - Ziua animatiei

Persoanele nascute pe data de 16 februarie sunt indivizi spirituali, curajosi si demonstrativi care insufletesc orice actiune la care iau parte. Ei admira spontaneitatea si nu le place sa aiba un comportament fortat, masurat sau constrans. De asemenea, ei recunosc din instinct ca flexibilitatea este esenta vietii in timp ce dificultatea si blocajul reprezinta incapacitatea de a schimba. Temele nasterii, renasterii, fundamentarii si inovatiei – pe scurt, toate felurile de inceputuri – sunt esentiale pentru vietile lor.

Totusi, odata ce un anumit lucru a intrat in fiinta, va fi necesar sa fie mentinut. In acest caz apare o problema, mai exact faptul ca atunci cand lucrurile nu merg bine, nativii zilei de 16 februarie se pot descuraja si este posibil sa fie incapabili sau chiar lipsiti de dorinta de a merge mai departe. Desi nu sunt niste indivizi care sufera pentru mult timp, terminarea unei relatii, renunarea la un loc de munca sau la procesul vietii poate fi foarte dureros pentru ei pentru simplul motiv ca, in multe situatii, ei nu sunt atat de priceputi sa se apropie de ceva sau cineva. Acest lucru este adevarat, in special cand este vorba de activitati sau eforturi pe care ei insisi le-au creat sau implementat. Astfel, este destul de important ca nativii zilei de 16 februarie sa gaseasca cel mai potrivit mod de a efectua schimbari in viata lor, fie ca este vorba de renuntarea la un loc de munca sau terminarea unei relatii. Daca se vor simti lipsiti de puterea de a schimba lucrurile radical, nativii sunt capabili sa renunte brusc la activitatile lor.

Cei nascuti in aceasta zi pot evalua corect unele propuneri si simt nevoia de a merge mai departe. Uneori, pot profita de aceste lucruri pentru a crea legaturi cu evenimente din trecut cu scopul ca asocierile precedente sa faca parte din viitorul lor.

Nativii zilei de 16 februarie au o orientare pozitiva spre viata, evidentiata mai ales prin dragostea lor pentru copii si animale. Lucrurile simple, cinstite si directe sunt extrem de admirate de catre acestia. Cei nascuti in aceasta zi au un echilibru foarte bun al calitatilor masculine si feminine si in consecinta ei pot fi la fel de apropiati si se pot intelege atat cu femeile cat si cu barbatii.

In masura in care prietenii si asociatii sunt in tema cu principiile lor de viata, nativii zilei de 16 februarie pot fi foarte permisivi, indiferent de mediul si clasa din care provin sau de politica pe care o duc. Insa, pe de alta parte, cei nascuti in aceasta zi pot fi foarte duri cu indivizii ce actioneaza in mod dictatorial, condescendent sau arbitrar, in special in ceea ce le priveste pe fiintele mai slabe. Desi, in general, aceste reactii puternice la injustitie pot fi justificate, nativii zilei de 16 februarie trebuie sa fie atenti sa nu mearga prea departe cand se exprima in acest sens.

SFATURI: Invata sa-ti dezvolti talentele, accepta-le ca pe un fapt concret si apoi mergi mai departe. Tine minte ca totul are un sfarsit la un moment dat. Ia in considerare faptul ca nu toti sunt atat de rapizi ca tine, atat din punct de vedere fizic, cat si intelectual. Fii mai precaut.

PUNCTE FORTE:

Spiritual

Orientat spre viata

Spontan

PUNCTE SLABE:

Brusc

Tulburat

Expansiv



Niciun comentariu: