miercuri, 27 ianuarie 2010

Capricorn, 6 ianuarie - Ziua autentificarii

Autentificarea este tema centrala in vietile nativior zilei de 6 ianuarie. Ei vor explora sau isi vor demonstra atat lor insisi, cat si celorlalti adevarul in anumite situatii date, fie ca este vorba de latura metafizica sau cea pragmatica. Dorinta lor de a realiza ceva in viata se poate manifesta in multe feluri. Ei vor pleca de la speculatiile filozofice ajungand pana la cautarea temeinica a celei mai bune cai pe care o pot urma in viata.

Chiar si nativii orientati mai mult spre latura materiala cred de obicei intr-o divinitate, in natura, in spiritul universal sau in suflet. Pentru ei, doar existenta fizica poate fi dovada minunilor facute de o forta universala. Cei mai spirituali dintre nativii zilei de 6 ianuarie cauta sa intruchipeze intangibilul in existenta lor de zi cu zi prin devotament, dragoste, datorie si sacrificiu. Ei sunt interesati de manifestarea fizica a spiritului. De obicei, interesul pentru lume nu este tehnic ci filozofic sau poetic. Desi tind sa fie inivizi extrem de subiectivi, ei vor exprima ganduri indraznete cu o mare claritate, astfel incat ceilalti sa poata intelege. Asadar, indiferent de profesie, ei sunt adesea profesori, in adevaratul sens al cuvantului.

Indivizi extrem de curajosi, cei nascuti in aceasta zi nu se dau in laturi cand trebuie sa infrunte pericolul. Ei recunosc puterea fortelor intunecate, dar in acelasi timp pot emana o inocenta si o lumina ce domoleste inimile impietrite. Ei vor castiga in lupta cu scepticii absoluti. In calitate de adevarati suporteri, viziunea lor interioara ramane de neclintit chiar si cand trec prin cele mai dure incercari. Aceasta nu este doar o credinta a lor insisi, ci o credinta in puterile superioare ce ii domina de obicei.

Pentru nativii zilei de 6 ianuarie pot aparea mai multe dificultati in cursul explorarilor lor. Este posibil ca cel mai evident sa fie faptul ca ei vor vedea intruchiparea ideilor lor peste tot. Ei vor ajunge pana in punctul in care vor simti nevoia de a fi urmati, venerati, chiar adorati pentru ca au adus celorlalti "lumina". In final, ei vor deveni prea solicitanti pentru persoanele care prefera sa abordeze viata intr-o modalitate mult mai obisnuita, care nu au nevoie sa fie "invatati" sau sa fie supusi unui proces constant de verificare.

Orice s-ar spune despre nativii acestei zile, reactiile lor sunt reale si opiniile lor sunt oneste. Ceilalti pot considera ca nativii nu sunt foarte bine ancorati in realitate si uneori ii vor respinge. In principiu, ei nu se schimba din acest punct de vedere nici macar atunci cand ajung la maturitate. Totusi, prin mentinerea unei atitudini copilaresti, ei sunt adesea cu cativa pasi inaintea criticii negative. Nativii isi vor face timp sa gaseasca, prin experienta sau studiu, lucrul care li se potrivste cel mai bine si i se vor dedica in viata.

SFATURI: Aminteste-ti ca este vorba de viata ta. Nu trai pentru si prin altcineva. Ai grija de tine si ramai deschis. Ajuta-i doar pe cei care merita efortul tau.

PUNCTE FORTE:

Credincios

Permisiv

Curios

PUNCTE SLABE:

Naiv

Ireal

Altruist

Niciun comentariu: