miercuri, 27 ianuarie 2010

Capricorn, 7 ianuarie - Ziua intereselor neobisnuite

Nativii zilei de 7 ianuarie manifesta adesea un interes deosebit pentru subiecte extrem de neobisnuite. Acest lucru este posibil datorita faptului ca ei insisi sunt niste personaje destul de neobisnuite. Mai mult decat ceilalti, cei nascuti in aceasta zi abordeaza foarte variat multe aspecte ale vietii de zi cu zi. Fie printr-un simt al ironiei, printr-o introspectie profunda in caracterul uman sau pur si simplu prin capacitatea de a observa viata din jurul lor fara idei preconcepute si fixe, nativii zilei de 7 ianuarie vad multe lucruri care le scapa altora.

Nativii zilei de 7 ianuarie nu vor fi foarte surprinsi de fobiile si ciudateniile celor pe care ii intalnesc, nici de unicitatea experientelor sau fenomenele naturale. Chiar si atunci cand sunt extenuati, de obicei vor continua sa aprecieze si sa invete din tot ceea ce le ofera viata. In privinta oamenilor, ei isi dau seama ca pana si cele mai obisnuite persoane vor impartasi bogatia si varietatea, minunile vietii, fanteziile si visele ciutate ale inconstientului. Intr-adevar, cei nascuti astazi inteleg cat de mult conteaza impactul pe care il au asupra comportamentului si obiceiurilor umane. In ceea ce priveste fenomenele naturale, nativii zilei de 7 ianuarie au tendinta de a vedea relatiile dintre lucruri si astfel vor accepta mai usor coincidentele, accidentele si aparitiile "inexplicabile".

Cei nascuti astazi sunt mai degraba tipul de persoane nervoase, extrem de sensibile la mediul lor. Ei pot prelua energia din jurul lor foarte repede si simt in mod acut negativismul. Intr-adevar, nativii zilei de 7 ianuarie pot exagerat de receptivi. Astfel, este important ca cei nascuti astazi sa se izoleze de elementele volatile, extreme si deranjante din jurul lor deoarece nativii vad adesea neobisnuitul din obisnuit. Este posibil ca ei sa nu simta ca "bizarul" si "anormalul" nu sunt o colectie de entitati izolate sau ciudate, ci o parte integranta din natura omului. Totusi, din motive practice, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa se familiarizeze cu regulile societatii si fluxul general al ideilor si tendintelor.

In plus, ei ar trebui sa-si aminteasca ca desi fiecare persoana este parte a minunilor vietii, nu toata lumea apreciaza acest lucru intr-un asemenea mod unic si nici nu doreste sa traiasca intens. Din acest motiv, cei nascuti pe 7 ianuarie ar trebui sa-si pastreze latura imaginativa, unica pentru cei ce ii apreciaza cu adevarat. Ei ar trebui sa caute constant prieteni si asociati, ce le impartasesc interesele, curiozitatea si entuziasmul.

SFATURI: Nu te izola de lume. Gaseste-i pe cei carora le poti impartasi gandurile si sentimentele. Renunta din cand in cand la indatoririle tale si odihneste-te.

PUNCTE FORTE:

Intuitiv

Imaginativ

Tolerant

PUNCTE SLABE:

Extrem de implicat

Super sensibil

Exagerat de fantezist

Niciun comentariu: