duminică, 6 decembrie 2009

Vorbe alese (4)

Henry David Thoreau: "Nu fi doar 'bun', fi 'bun' pentru ceva."

Zig Ziglar: "Succesul este utilizarea la maximum a capacităţilor pe care le posezi."

Marianne Williamson: "Succesul înseamnă că ne ducem la culcare ştiind că talentele şi abilităţile noastre au fost utilizate într-un mod care serveşte altora."

Dostoievski: "Dacă vrei să învingi lumea toată, învinge-te pe tine!"

C.S. Lewis: "Cred în Dumnezeu aşa cum cred în soare, nu pentru că îl pot vedea, ci pentru că, datorită lui, toate lucrurile se pot vedea."

Paul Martinelli: "Una din lecţiile pe care am învăţat-o este: calitatea răspunsurilor pe care le primim este determinată de calitatea întrebărilor pe care le punem."

Balzac: "Dacă ai dreptul sa fii mândru de ceva, este vorba de puterea câştigată prin tine însuţi şi căreia îi eşti deopotrivă cauză, efect, principiu şi rezultat."

Mircea Eliade: "Cea mai preţioasă călătorie este aceea către sufletul nostru, către noi înşine. Călătorie ce o facem în singurătate."

"Un zâmbet nu costă nimic, dar oferă multe."

Victor Martin: “Dacă facem realitatea un vis, avem impresia că putem transforma visele în realitate.”

"Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia."

Viorel Muha: "Cât putem fi de orbi şi de surzi cateodată unii dintre noi, prin faptul că nu vedem şi nu auzim cum trece viaţa pe lângă noi. Doar la bătrâneţe realizăm asta, când chiar nu mai vedem şi nu mai auzim."

Ioan Gyuri Pascu: "Adevăratul timp este un punct care se numeşte "acum", înţepat de o infinitate de drepte care se numesc alegeri în viaţă."

Michele Shea: "Creativitatea înseamnă să vezi ceva ce încă nu există. Trebuie să afli cum s-o transpui în realitate şi astfel să devii un partener cu Dumnezeu."

Ileana Vulpescu: "Cele trei virtuţi sunt: Credinţa în ceea ce facem; Speranţa că ceea ce facem nu este zadarnic; Iubirea, acel gând neobosit la semenul tău căruia trebuie să-i dai."

Niciun comentariu: