vineri, 25 decembrie 2009

Secretele parfumurilor barbatesti

Alegerea unui parfum barbatesc se poate transforma intr-o adevarata problema.De fapt, ceea ce veti alege va deveni mirosul vostru si va contribui la imaginea generala pe care o sa o lasati. Pe de alta parte este demonstrat ca mirosul vostru poate influenta intr-o mare masura, cresterea puterii voastre de seductie si de atractie.

Probabil ati auzit in numeroase randuri comentariile elogioase ale femeilor la adresa mirosului pe care il lasa in urma lui un anumit domn X sau asupra unui parfum pe care ele il considera irezistibil. Ati vrea sa profitati si voi de aceasta arma secreta de seducere. Asa ca va duceti intr-un magazin de parfumuri dar va treziti ca nu stiti ce sa alegeti. Oferta este vasta si devine, astfel, foarte greu de a fixa un anumit produs.

Amor de cacharel

Amor pentru barbati care exprima romantismul latin la masculin. Acest parfum va seduce barbatul viril si sensibil

BlackXS

Un miros oriental, vibrant, senzual, puternic pentru un barbat dur care isi exprima emotiile. Acest om nou este un seducator. Sigur de el si cu un puternic simt al mirosului..

Parfum LE MALE

Eau de Toilette
Feriti-va de aparente! Descoperiti dublul sau joc: puternic si senzual, proaspat si tandru.

Acqua di Gio pentru barbati
Este aroma arida si seaca a insulei Panteleria unde Giorgio Armani adora sa isi recapete fortele. Un parfum autentic si natural plin de forta masculina.

Lancome Hypnose

Hypnose este un parfum racoros ce a fost creat de Maurice Roucel. Ca arome de baza se regasesc: menta, pergamuta, mandarine de Calabria si paciuli indonezian. Pentru barbatul misterios, pentru barbatul seducator.

Crave Calvin Klein

"Il vreau, am nevoie de el... mor de dorinta. Creat pentru barbati. Numai pentru barbati. Proaspat, pur, sexi, a-l folosi pentru sine si pentru ea. Dimineata si seara: Calvin Klein. Pentru barbatul seducator, autentic si sigur pe sine.

Boss Soul

Seductia ca si forta naturala iese in evidenta cu Boss Soul. Un parfum foarte proaspat si condimentat oentru barbati seducatori, eleganti cu o aura enigmatica, in fata careia femeile devin neputincioase

CERRUTI 1881 pour Homme

Aroma acestui parfum se adreseaza barbatilor care considera ca un parful este un mijloc de exprimare privilegiat. Barbatul Cerruti este sigur pe el si modern. Cerruti 1881 este alianta perfecta intre maiestria ancestrala si energia contemporana

Fahrenheit

Un parfum floral contemporan caracterizat printr-un savant amestec al extremelor. Pentru oameni insetati de libertate care vor sa atinga stelele cu mana

Hugo
Masculin si incontestabil diferit, Hugo e este un parfum original, proaspat si leger. Pentru barbati

MUGLER VEGAS Cologne

Intre iluzie si fascinatie, aparenta si transformare, Thierry Mugler ne surprinde inca o data. In spiritul sau de copil el pastreaza gistul pebtru universul jocului si ne introduce intr-un univers neasteptat, un oras sau o regiune unde troneaza imaginatia si magia...Las Vegas!

Alegerea unui parfum barbatesc este unul dintre demersurile cele mai serioase. Cel mai bine este sa plecati la cumparaturi in acest domeniu, insotiti de prietenele voastre sau sa va lasati consiliat de un specialist care o sa stie sa va indrume tinand cont de mirosul vostru natural, de tipul vostru de piele si de gusturile voastre. Primul criteriu de selectie este parfumul care va place, urmeaza gusturile prietenelor care va insotesc si in final trebuie sa-l incercati pe corpul vostru.

Este indicat sa nu incercati mai mult de doua parfumuri pe zi si sa le lasati sa actioneze pe corpul vostru cel putin 30 de minure ca sa puteti vedea ce miros o sa aiba pe pielea voastra. Este necesar sa va simtiti in largul vostru cu parfumul respectiv si sa considerati ca face parte din personalitatea voastra.

Exista diferite parfumuri pentru barbati: pe baza de mosc, condimentate, sau mai dulci...etc. Este recomandat sa alegeti un parfum care sa puna in valoare mirosul vostru natural. Asa cum aveti o pigmentare particulara a pielii, aveti si un miros care va caracterizeaza. Incercati sa armonizati mirosul vostru cu parfumul si veti deveni foarte sigur, irezistibil. Exista parfumuri pentru toate buzunarele. Preturile variind in functie de reputatia produsului dar si in functie de concentratia de parfum din excipient.

Apa de Colonie este dozata la aproximativ 7% Apa de toaleta contine cam 12% de concentrat, Apa de parfum (mult mai scumpa) atinge o concentratie de 18%. Incepand cu 20% intram in domeniul extratelor iar pretule este, de cele mai multe ori, foarte mare. In cazul parfumurilor prestigioase concentratia poate atinge chiar si 40%
optimisti care profita de viata la maxim fara a-si bate capul cu nimicuri.

Niciun comentariu: