vineri, 25 decembrie 2009

Capricorn, 25 decembrie - Ziua supranaturalului

Nativilor zilei de 25 decembrie le place sa experimenteze in primul rand cele mai neobisnuite laturi ale vietii. Este vorba de cele care ii elibereaza de preocuparile zilnice ce le starnesc interesul, adesea cautand starile mult mai inalte si mai exaltante. Ei trebuie sa ajunga la aceste stari prin diferite forme ale artei, cum ar fi muzica si dansul, prin experiente religioase sau posibil doar prin manifestarea imaginatiei. Totusi, nativii zilei ce sunt mai putin evoluati cauta sa scape de poverile vietii sau de problemele personale printr-o varietate de mijloace (substante stimulatoare care provoaca dependenta, diversiuni senzationale, etc.)

Pentru multi dintre nativii zilei de 25 decembrie, experientele de varf au legatura mai mult cu faptele realizabile si concrete decat cu gandurile fanteziste si imaginare. Insa, astfel de realizari pot avea si o latura fantastica, iar nativii zilei de 25 decembrie isi vor forta abilitatile si talentele la maximum. Intr-adevar, chiar si cei mai putin exceptionali dintre nativii acestei zile au tendinta de a merge pana foarte departe atunci cand sunt implicate carierele lor, activitalile preferate si interesele lor. In general, ei acorda mai multa importanta limitelor sociale sau personale transcedentale decat acumularii de bogatii si putere.

Indiferent ca ar putea fi vorba de ultimul lor obiectiv, majoritatea nativilor zilei de 25 decembrie sunt persoane care isi asuma riscul. Daca sunt oameni de afaceri, ei nu sunt genul care se multumesc doar cu investitiile pe care le-au facut. Daca sunt artisti sau mestesugari, ei nu se vor multumi niciodata cu caliatatea muncii lor. In calitate de membri de familie, ei au tendinta de a se stradui sa formeze un grup ideal, preocuparile lor depasind cu mult asigurarea comfortului si abordarea grijilor zilnice. Totusi, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa se fereasca de a se suprasolicita, deoarece ei pot pune in pericol bunastarea celor ce depind de ei sau este posibil sa emane inconstient impulsuri distructive

Deoarece persoanele nascute pe 25 decembrie au tendinta de a se concentra pe realizare, izbandire si transcedere, ei pot pierde din vedere multe dintre intamplarile prezente. Astfel, este important ca cei nascuti astazi sa invete sa savureze momentul, sa se relaxeze si uneori chiar sa se bucure de rezultatele propriilor realizari. In acest sens, nativii zilei de 25 decembrie sunt norocosi cand sunt inconjurati de prieteni si persoane iubite care le scot la iveala latura cea mai vesela si le permit sa ia viata mai putin in serios. O mare parte din felul in care acestia apreciaza starea lucrurilor, viata asa cum este ea, implica neaparat acceptarea imperfectiunilor (atat ale lor insisi, cat si ale celorlati). Intr-adevar, cand cei nascuti pe 25 decembrie ajung sa fie de acord cu lumea obisnuita ce ii inconjoara, experientele de varf pe care le realizeaza vor avea mai multa semnificatie si izbanzile lor vor fi mult mai durabile.

SFATURI: Fii realist, dar nu iti pierde simtul respectului. Lupta cu deziluziile. Fa un pact cu lumea si fii deschis la acele compromisuri care fac lucrurile sa para mai frumoase, atat pentru tine, cat si pentru ceilalti.

PUNCTE FORTE:

Orientat spre realizare

Curajos

PUNCTE SLABE:

Senzationalist

Neobosit

Niciun comentariu: