joi, 10 decembrie 2009

Sagetator, 8 decembrie - Ziua abandonului

Cei nascuti in data de 8 decembrie se dedica in totalitate eforturilor lor, atat in viata profesionala, cat si in cea particulara. In relatiile lor cu ceilalti, in calitate de prieteni sau iubiti, isi ofera inima in intregime fara nici o retinere. Odata ce s-au hotarat sa faca ceva, se dedica in totalitate acelui aspect.

Problemele ce pot aparea pentru persoanele nascute in ziua de 8 decembrie sunt legate de profunzimea angajamentului si a simtului de responsabilitate aferent. Daca sunt fortati sa paraseasca o situatie familiala sau un grup de lucru, vor suferi foarte mult de un sentiment de vinovatie pentru ca i-au abandonat pe cei dragi, chiar daca este clar ca circumstantele erau departe de a putea fi controlate de ei. Daca implicarea lor ar putea fi putin mai obiectiva sau daca ar avea unele rezerve, situatia ar fi alta, dar din pacate acest lucru se intampla arareori. Oricum, de-a lungul unor experiente dezamagitoare pe parcursul mai multor ani, cei nascuti in aceasta zi ar putea invata sa nu ofere tot ce au de fiecare data.

Nativii zilei de 8 decembrie sunt supraincarcati cu o doza de energie, dar nu intotdeauna bine directionata. Adesea se dedica unor proiecte pe care scrie deja „esec”, dar ei nu vad acest lucru de la bun inceput. In plus, in special cand e vorba de dragoste si sex, au tendinta de a se implica in relatii foarte destructive. Poate dura ani de zile pana cand isi vor reveni dintr-o implicare atat de obsesiva, de incurcata. Si totusi, rareori se multumesc cu o companie „normala”. Ei par a fi in cautarea celor mai interesanti si mai captivanti oameni pe care ii pot gasi, care le solicita toata atentia si energia. S-ar putea sa dureze pana isi vor da seama ca ceea ce ofera s-ar putea sa nu fie niciodata de ajuns si ca vor primi in schimb mult mai putin. In aceasta privinta, sunt personalitati dependente. Un alt lucru inspre care se indreapta persoanele nascute in aceasta zi este abandonarea de sine care le permite sa uite problemele care ii deranjeaza, oricare ar fi acestea (frica, anxietate si probleme de personalitate).

Indivizii mai evoluati nascuti in 8 decembrie sunt capabili sa isi directioneze energia spre munca. Acelasi spirit de conducator si chiar salbaticia se vor regasi in ceea ce fac, dar vor putea duce vieti destul de stabile si de acceptabile din punct de vedere social. Astfel de oameni sunt intr-adevar demni de invidiat. De fapt, ei trebuie sa isi pastreze in mod constant vigilenta daca doresc sa ramana echilibrati.

Totusi, cultivarea atentiei si a vigilentei este de o importanta vitala pentru indivizii nascuti pe 8 decembrie. Daca sunt destul de norocosi pentru a gasi pe cineva demn de devotamentul si de atentia lor, atunci se pot considera cu adevarat binecuvantati. In acelasi timp, trebuie sa isi dea seama ca prietenii, iubitii sau partenerii de afaceri nu sunt intotdeauna capabili sa le raspunda cu acelasi grad de angajament si grija. Ca atare, trebuie sa aiba niste asteptari realiste si sa se straduiasca sa fie cat mai obiectivi in relatiile lor pentru a le proteja si pentru a le pastra.

SFATURI: Poti reusi sa te imblanzesti si fara sa iti pierzi spiritualitatea. Nu te teme sa actionezi cu responsabilitate (rasplata este extraordinara). Acorda-ti cele mai bune sanse la fericire.

PUNCTE FORTE:

Interesant

Prietenos

Energic

PUNCTE SLABE:

Tulburat

Nehotarat

Inconsecvent

Niciun comentariu: