luni, 2 noiembrie 2009

Cele mai cool 5 joburi din lume

Daca va gandeati ca aveti un job minunat, revizuiti-va opinia dupa ce veti afla pentru ce sunt unii platiti!

Ingrijitor pentru insula Paradisului

Ben Southall, de 34 de ani din Petersfield, a inlaturat toti participantii din lumea intreaga si a obtinut slujba de vis din Insula Hamilton. Ce trebuie sa faca? Sa inoate, sa exploreze si sa se relaxeze in insula, in timp ce screi intr-un blog, pentru a promova zona. Nu e de ajuns ca se afla intr-o zona paradisiaca, dar mai e si platit cu 111000 dolari pe 6 luni.

Pentru a obtine acest job a fost nevoit sa petreaca 4 zile pe insula, timp in care a trebuit sa inoate in apele cristaline, sa se detensioneze la ungratar pe plaja si sa se relaxeze la spa. Si-a demonstrat abilitatile de blogger facand teste de inot.

Examinator de paturi de lux

O studenta din Birmingham, a obtinut jobul visurilor sale! Roisin Madigan de 22 de ani, castiga 1000 de lire pe luna fiind examinator de paturi. Ce trebuie sa faca pentru acesti bani? Trebuie sa doarma in fiecare zi, timp de o luna intr-un pat de lux realizat de Simon Horn Ltd. Compania vinde paturi de lux, realizate pentru Hotelul Savoy. Ceea ce Roisin trebuie sa faca este sa testeze patul de la ora 10 am si pana la 6 pm, in showeoom-ul din Edgbaston, dupa care sa scrie pe blog experienta sa.

Examinator de prostituate profesioniste

Jaime Rasconese poate spune ca este unul dintre cei mai norocosi barbati. Este model ocazional si Dj, pentru Compania Fiorella, in Santiago, Chille. Ce slujba a primit recent? Se poate spune ca lucreaza la departamentul de resurse umane. Madam Fiorella, avea nevoie de cineva pentru a da verdicutul final in cazul angajarii fetelor ce isi doresc sa ajunga escorte VIP. Fetele trebuie sa treaga de teste psihologice, interviuri si o sedinta foto. La sfarsit raman 6,care sunt testate sexual intr-o singura zi de acest Jaime. Noteaza cat de bine si-au miscat soldurile, daca sunetele scoase au fost adecvate si face recomandarile doamnei. Inconvenientul este ca aceasta testare o face o data pe luna.

Degustator de dulciuri

O alta slujba care se numara printre cele mai bune joburi din lume, o detine Harry Willsher, de numai 12 ani, sef degustator intr-o fabrica de dulciuri. Nu stiu daca e chiar cea mia buna slujba din lume, dar e cu siguranta cea mai dulce.

Director de amuzament la muzeu

Un baiat de 6 ani, care dorea sa edvina director la Muzeul National York, s-a autoproclamat director de distractie. A primit rolul dupa ce a trimis o scrisoare scrisa de el insusi, in urma pensionarii directorului Andrew Scott. In scrisoare cere sa i se ofere posibilitatea de a fi chemat la un interviu. Echipa a fost atat de impresionata de scrisoarea micutului, incat l-au numit Director de amuzament.

Ok, poate pentru un matur nu este o slujba grozava, dar pentru un pusti de 6 ani, lumea sa a fost zguduita

Niciun comentariu: