luni, 6 iulie 2009

Rac, 6 iulie - Ziua dorintei magnetice

Cei nascuti pe 6 iulie sunt inevitabil implicati in relatii si cariere ce reprezinta de cele mai multe ori obiectul dorintei lor. Exista situatii care par fatale pentru vietile nativilor zilei de 6 iulie. Este vorba de situatiile in care trebuie sa ia hotarari importante pentru viata. Pasiunea manifestata de catre nativii zilei de 6 iulie fata de fixatia lor, oricare ar putea fi aceasta, poate fi irevocabila, mai ales daca se intampla in tineretea lor. Intr-adevar, pentru nativii zilei de 6 iulie, motivatia emotionala pentru a face ceva poate depasi faza in care iau in considerare intentiile respectivelor eforturi. Ei vor face un fapt implinit din acestea. De exemplu, ei isi pot propune o schimbare in ceea ce priveste prietenul sau iubitul. Este posibil chiar ca ei sa fie posedati de dorinta de a castiga un premiu, un merit sau de a-si crea o cariera sau chiar de a infiinta un birou. De asemenea, este posibil ca ei sa fie atrasi in mod magnetic de bani sau relatii sexuale. Ei nu vor tine cont de o persoana sau de un obiect anume.

Pericolele acestor dorinte magnetice ale nativilor zilei de 6 iulie sunt multiple. Socul, dezamagirea si suferinta, ce insotesc pierderea obiectului dorintei lor, pot fi catastrofale. Daca, intr-adevar, ei au pus toate ouale intr-un singur cos, ei pot ignora sau treace peste anumite situatii mult mai evidente legate de afectiunea si ambitia lor. Ei pot chiar sa persevereze ani intregi in acest sens. Mai tarziu ei pot deveni inversunati in ceea ce priveste acest obiect al dorintei lor si sa ajunga sa regrete. Daca zone mult mai generale (cum ar fi banii si sexul, de exemplu) fac obiectul dorintei lor, ei for veni in contact cu tot felul de energii umane negative si pozitive. Cei nascuti astazi care se dedica trup si suflet dorintei isi pot compromite idealurile, interesele proprii si chiar respectul de sine deoarece se vor incurca in mod repetat in relatii nu tocmai potrivite.

Desi maturitatea poate implica anumite sacrificii, majoritatea celor nascuti astazi invata eventual din experienta sa cantareasca avantajele si dezavantajele unei incercari sau ale unei cuceriri inainte de a actiona in acest sens. Nativii mai evoluati realizeaza ca dorinta in sine poate fi pozitiva, dar atunci cand este o completare a obiectului dorintei. In cazul in care vor refuza sa renunte la aceasta actiune, situatia poate deveni extrem de distructiva. Indivizi mult mai avansati inteleg ca o persoana trebuie sa progreseze in viata, nu sa stagneze, sa devina obsedata si dependenta si sa desconsidere sentimentele celorlalti. Ei isi vor folosi abilitatile magnetice pentru a progresa din punct de vedere personal, prin invatare, constiinciozitate si prin acceptarea laturii spirituale.

Prin aceasta dorinta magnetica, cei nascuti pe 6 iulie experimenteaza o mare provocare si isi asuma o mare responsabilitate. Lectia principala pe care trebuie sa o invete este sa trateze fiecare zi, fiecare moment, fiecare persoana cu care intra in contact, cu grija si blandete. Ei nu trebuie sa isi dedice toate energiile unei singure dorinte. In cele din urma ei vor provoca, totusi, gelozie, invidie, posesivitate si toate tipurile de frustrare. Cei mai buni dintre nativii zilei de 6 iulie au aceasta obsesie pentru o situatie inedita, o abordare a vietii mult mai bine definite. Ei considera ca astfel au facut rost de o jucarie noua si sunt dispusi sa faca fata chiar si unor conditii foarte dificile pentru a-si realiza acest obiectiv.

SFATURI: Invata sa mergi mai departe. Fii deschis la noi experiente si schimbari. Dezvolta-ti vointa si intuitia pentru a rezista tentatiilor vicioase si daunatoare. Bucura-te mai usor. Pastreaza-ti spiritul viu.

PUNCTE FORTE:

Atractiv

Serios

Implicat

PUNCTE SLABE: Obsesiv Increzut Dependent

Niciun comentariu: