duminică, 19 iulie 2009

Rac, 13 iulie - Ziua oportunitatii fructificate

Vietile nativilor zilei de 13 iulie par sa fie dominate de situatii in care acestia profita de orice oportunitate. Nativii mai putin evoluati nu-si recunosc sansa atunci cand apare. In mod constant, ei vor demara gresit, acest lucru avand repercusiuni nefavorabile, de cele mai multe ori trebuind sa se retraga sau sa suporte consecintele unui esec total. Majoritatea nativilor zilei de 13 iulie au totusi un simt al momentului “oportun” pentru a face ceva. O singura actiune la momentul oportun le poate facilita o exprimare completa a abilitatilor lor care le va aduce recompense financiare si spirituale pe masura asteptarilor.

Nativii mai evoluati ajung sa se considere niste oameni lipsiti de noroc. Acest lucru nu este doar devastator pentru increderea de sine, ci poate chiar deveni o profetie pentru auto-implinire. Nativii mai evoluati stiu sa o ia mai usor, sunt increzatori ca va veni si timpul lor, indiferent de retinerile temporare sau progresul lent. Increderea in sine si autoapreciarea este rareori sovaitoare, chiar si in perioadele de grea incercare.

Nativii zilei de 13 iulie care au succes pot incepe de la sapa de lemn, dar atata timp cat sunt in continua miscare, ei sunt multumiti. In acest sens, sunt ca niste alpinisti robusti si rabdatori care urca cu greu in varful muntelui. La un moment dat, in ascensiunea lor, ei vor fi tentati sa riste la jocurile de noroc sau sa isi asume o serie de riscuri. Dupa o astfel de abordare, ei vor fi capabili sa meraga mai departe chiar cu o mai mare promptitudine. Soarta are un fel anume de a-i recompensa pe acestia pentru asumarea respectivelor riscuri, care pot fi destul de extreme. Ei sunt capabili chiar sa lase in urma tot ce au si ce stiu si sa emigreze intr-o tara noua. Ei pot renunta chiar la o slujba regulata pentru o afacere proprie sau pentru formarea acesteia de la bun inceput, fara sa aiba o pista sigura pe care sa o urmeze. Curajul lor atunci cand risca, chiar si in situatiile in care esueaza in totalitate, se bazeaza pe faptul ca ei considera ca nu au nimic de pierdut in prima faza.

Dupa ce si-au formulat un proiect sau si-au fondat o afacere, nativii zilei de 13 iulie stau de obicei pe aproape pentru a se ocupa de aceasta si pentru a prelua beneficiile, cat si nesansele, necazurile si anumite pierderi. Daca sunt in totalitate distrusi din punct de vedere financiar sau esueaza in incercarile lor, cel mai adesea isi pun afacerile in ordine si incearca din nou in alt domeniu. Ei nu sunt tipul de oameni care stau sa-si planga de mila.

Familiile celor nascuti pe 13 iulie trebuie sa aiba incredere in instinctele lor atunci cand isi asuma anumite riscuri. Daca partenerul unei persoane nascute astazi nu este intelegator sau destul de saritor, relatia lor va deveni destul de stresanta si cel mai probabil va esua.

Cei nascuti pe 13 iulie sunt capabili sa fie credinciosi prietenilor. Totusi, ei nu sunt persoane foarte iertatoare si, in cazuri extreme, pot lasa la greu un prieten. Vor actiona in acest sens lipsiti de curtoazie, abordand o atitudine de genul « erai un prieten cu care as fi mers pana la capat – si iata capatul ». Cei implicati in relatii cu cei nascuti pe 13 iulie trebuie sa aiba grija ce fac, deoarece nativii acestei zile nu au prea mult timp la dispozitie pentru lucruri marunte.

SFATURI:Asteapta intotdeauna momentul potrivit. Aceasta este puterea ta cea mai mare. Ca un tigru, stii cand sa stai linistit si cand sa ataci. Rabdarea ta va fi recompensata. Cand actionezi, ofera tot ce poti. Indrazneste chiar sa esuezi. Poate fi cheia succesului tau. Nu te mai desconsidera.

PUNCTE FORTE:

Indraznet

Inspirat

Robust

PUNCTE SLABE: Impulsiv Neiertator Se denigreaza singur

Niciun comentariu: