joi, 23 iulie 2009

Rac, 23 iulie - Ziua rezolvarii incertitudinilor

Persoanele nascute pe data de 23 iulie duc o viata care, dupa parerea lor, este plina de incertitudini. Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi reusesc in cele din urma cu succes sa isi lamureasca aceste incertiudini. Le rezolva in mod personal pentru ei insisi sau, in mod profesional, pentru ceilalti. Indivizii mai putin evoluati nascuti in acasta zi sufera in mod periodic de crize de identitate. Au mari indoieli in privinta lor insisi si au o atitudine extrem de autocritica la adresa propriilor actiuni.

Cei nascuti in aceasta zi sunt de fapt indivizi traditionalisti. Oricat de largi ar parea unele dintre vederile lor, ele vor avea la baza, in mod sigur, principii conservatoare. Indiferent de aria de interes, fie ca este vorba de profesie, de hobby sau de arta, nativii zilei de 23 iulie vor cauta sa afle cat mai multe lucruri despre istoria acelui subiect pentru a-si inlatura incertitudinile. Intr-adevar, aceste persoane vor investiga orice domeniu despre care care au indoieli, in cel mai profund mod posibil. Aceste investigatii pot fi foarte variate. Nativii pot avea chiar meserii legate de cercetare. Ei activeaza in institutii foarte diferite, incepand cu politia sau agentiile de detectivi si terminand cu cele din domeniul cercetarii stiintifice sau sociale.

Nativii zilei de 23 iulie au o modalitate foarte cerebrala de a aborda lumea. In mod frecvent, viata lor emotionala ramane lipsita de expresie si intr-o umbra totala. De fapt, ei sufera uneori chiar de dereglari psihosomatice din cauza acestor sentimente reprimate. In loc sa isi petreaca atat de mult timp rezolvand probleme cotidiene sau intelectuale, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa acorde mai multa atentie propriei stari emotionale. Din moment ce, in mod frecvent, nativii sunt orientati spre spiritualitate si religie, cultivarea practicilor meditative poate fi de mare ajutor pentru ei. In orice caz, daca vor insista sa se ocupe de problemele legate de exterior in detrimentul celor legate de viata lor interioara, aceste persoane vor deveni din ce in ce mai stresate si nervoase.

Cu toate acestea, a te retrage si a te proteja intr-o cochilie nu este solutia. Persoanele nascute pe data de 23 iulie trebuie sa faca eforturi constante si sustinute pentru a integra in viata si preocuparile lor sociale si propria viata sentimentala. Deseori, fapul ca exista o relatie pozitiva si de lunga durata cu iubitul, prietenul sau colegul poate fi o foarte importanta punte de legatura cu lumea inconjuratoare. Pericolul ca acesti nativi sa devina dependenti de persoana de langa ei este evident. Exceptand acest lucru, persoanele nascute pe data de 23 iulie au foarte multe de oferit atunci cand sunt implicati intr-o relatie. Simtul lor de a rezolva problemele, compasiunea de care dau dovada, intelegerea de care sunt capabili si abilitatea de a recunoaste calitatile oamenilor sunt de nepretuit.

Indiferent cat de evoluati ar fi nativii, ei se vor confrunta si vor fi asaltati periodic de indoieli. De fiecare data cand persoanele nascute pe data de 23 iulie isi vor rezolva dificultatile prin care trec, vor deveni mai puternice. Astfel, vor mai inainta cu un pas pe drumul realizarii personale. Nativii care sunt capabili sa isi impartaseasca bogatele lor ganduri si fantezii cu ceilalti vor avea numai de castigat. Din aceasta cauza, vor fi foarte apreciati. Sunt demni de multe laude atunci cand lucreaza in calitate de asistenti sociali, psihologi, avocati sau doctori. Nativii care au avut parte de serioase probleme emotionale au o anumita patrundere psihologica in legatura cu bolile, dar si cu vindecarea lor. Au atata putere in aceasta privinta, incat sunt capabili sa ii ajute si pe ceilalti in timp ce se trateaza ei insisi. Prin marea lor putere de a se darui si prin atitudinea lor pozitiva, nativii isi vor primi negresit rasplata. Acesti oameni sunt complecsi din punct de vedere emotional. Datorita caldurii si altruismului nativilor, relatiile celorlalti cu ei sunt foarte frumoase si placute.

SFATURI: Nu mai incerca sa fii tu cel care rezolva problemele tuturor. Acorda-ti mai multa atentie (fara a deveni obsesiv in aceasta privinta). Invata sa lasi de la tine in anumite privinte. Evita sa iti faci griji atunci cand nu este necesar. Lasa deoparte, macar pentru o vreme, criticile si judecatile.

PUNCTE FORTE: Intelegator Altruist Omenos

PUNCTE SLABE: Depresiv Predispus la crize Prea vulnerabil

Niciun comentariu: