vineri, 7 octombrie 2011

Horoscopul banilor Scorpion - profilul banilor


Misterisosul Scorpion este maestrul afacerilor ciudate. Niciodata nu stii cu siguranta ce pun acestia la cale! Din fericire, ceva bun. Deoarece isi stapaneste foarte bine nervii, se descurca de minune intr-o situatie criza. Hei, cei nascuti sub acest semn sunt puternici! Scorpionul comanda intotdeauna respect... sau este vorba de frica? Ideea este sa ai grija sa nu il superi la o intalnire de afaceri, poate fi o gresala fatala - doar este vorba de semnul care domina sexul, moartea si banii.

Scorpionul este perfect acolo unde este vorba de bani. Multi isi construiesc singuri "averea", iar altii o mostenesc. De-am fi toti asa de norocosi! Este usor de observat la un Scorpion dorinta de a avea bani, indiferent cum. Ei ii aduc siguranta, libertatea si cel mai important dintre toate, controlul. Controlul inseamna putere si Scorpionul crede cu tarie in cuvintele "Cine are mai multe jucarii castiga!" In cazul lor jucariile acelea sunt probabil bucati de aur.

Nu se dau in laturi de la a face sacrificii pentru a-si atinge scopurile. Daca nu reusesc intocmai ce si-au propus, vor suporta bine si o infrangere. Insa daca le merge bine, nu-si vor uita prietenii si se vor grabi sa-i sustina in tot ceea ce-si propun.

Fiind destul de disciplinati, se vor ocupa bine de buget, iar ochiul lor ager va avea grija sa fie totul in ordine cu contul. Va imprumuta bani prietenilor, dar nu-i va aprecia pe cei ce isi vor plati datoria la timp. In concluzie, Scorpionul prefera sa economiseasca decat sa fie cheltuitor. Si uraste sa fie risipitor!

Niciun comentariu: