joi, 27 octombrie 2011

PIZZA BAGHETA


Ingrediente: 350 gr aluat pizza (apa+faina+sare), cascaval razuit asortat (mozzarella+edam+cheddar de la Hochland), felii salam picant (gen peperoni, un salam unguresc cu boia iute) , oregano

Mod de preparare: Se intinde aluatul in forma dreptunghiulara cat mai subtire puteti, ca atunci cand faceti pizza. Pe jumatate din aluat se pun feliile de salam. Se presara apoi mult cascaval deasupra salamului Se aduce partea de aluat neacoperita peste partea cu umplutura. Se taie apoi aluatul pe latime in fasii cam de 2 degete grosime (folositi un cutit de pizza sau unul zimtat, care sa taie usor aluatul, chiar un cutter). Se ia fiecare fasie si se rasuceste de la ambele capete, ca si cum stoarceti apa dintr-un prosop. Se pun fasiile rasucite in tava de copt acoperita cu hartie de copt. Se presara oregano pe baghete. Le introducem la cuptor pana baghetele devin crocante, la 220C .Se servesc cu sos de rosii cu busuioc

Niciun comentariu: