luni, 3 octombrie 2011

Horoscopul banilor Rac - profilul banilor


Crezi ca Racii sunt mereu echipati cu o casca de protectie? Poate pentru ca siguranta este foarte importanta pe ei ceea ce inseamna ca si cea financiara ocupa acelasi loc. Iubesc banii si se simt cu mult mai bine cand stiu ca au un cont in banca care este bine "captusit". Foarte increzatori in ei si curajosi, sa faca rost de bani este foarte usor pentru cei nascuti sub acest semn. Sau mai bine spus ei muncesc pentru asta in timp ce altii doar privesc. Se pricep de minune sa duca tratative si sa incheie afaceri, insa nu vor ezita sa se retraga in "carapace" daca pot incheia afacerea in alt moment. Atunci cand pun mana pe "premiu", indiferent pe ce cale, nu-l vor mai scapa din ochi. Sunt foarte strangatori (trebuie sa fie asa!) si interesati tot timpul sa-si satisfaca propriile dorinte.

Mari iubitori de bani (verde trebuie sa fie culoarea lor preferata!), Racii sunt foarte buni in posturi de bancheri sau oameni de afaceri. Ei privesc banii ca pe o masura a valorii lor - ii fac sa se simta mai puternici si le permit sa aiba grija mai usor de cei dragi. Nici ei nu pun prea multi bani deoparte pentru zilele "negre".

Se ocupa cu placere de buget si vor avea grija intotdeauna ca frigiderul sa fie plin, facturile platite la zi si contul din banca cat mai "sanatos". De obicei nu prea dau bani cu imprumut, poate doar daca este vorba de un membru al familiei pe care il ajuta cu cea mai mare placere.

Niciun comentariu: