sâmbătă, 1 octombrie 2011

• Horoscopul banilor Berbec - profilul banilor

Este Berbecul mereu in cautare de faima si avere? Cu siguranta este in cautare de faima, dar nu si de avere. Mai degraba banii vor fi un rezultat al dorintei de a avea succes si nicidecum din dorinta de a fi bogat. Cei nascuti sub acest semn sunt foarte indrazneti. Adora sa conduca "spectacolul" si sa iasa castigatori in orice situatie. Aceasta calitate ii poate baga in incurcatura daca este vorba si de ceva bani la mijloc, dar vor reusi sa iasa la suprafata. Berbecul tanjeste dupa actiune si aventura indiferent de pretul pe care trebuie sa-l plateasca. Cand se afla in mijlocul tuturor, Berbecul va toarce precum o pisica. Concluzia: seful echipei a sosit!

Nu sta prea mult sa se gandeasca la bogatie - pentru el conteaza clipa. Prioritara este dorinta de a merge mai departe, de a trai din plin, chiar daca planurile de viitor nu sunt acoperite finaciar - dar de ce sa comentam? Planurile lor, problema lor!

De cele mai multe ori Berbecul priveste banii ca pe o simpla "moneda" care il ajuta sa aiba ce isi doreste. Iubeste sentimentul de libertate si este foarte flexibil. Ii place sa cheltuiasca bani si este visul oricarui vanzator. "Asa de ieftin!", vor spune, "Cumpar 10." Acest comportament poate aduce ceva cheltuieli in plus si o inclinare nu tocmai pozitiva a balantei de conturi. Ar fi indicat sa puna ceva bani deoparte pentru "zile negre", dar probabil ca nu o vor face.

Este indicat sa-i imprumuti cu bani pe Berbeci? Nu, daca te astepti sa-ti recuperezi banii repede. Ceea ce mai trebuie sa stii este ca daca au ceva bani in mana sunt mai mult decat bucurosi sa ti-i imprumute.

Niciun comentariu: