duminică, 9 noiembrie 2014

Top 8 cei mai sexy barbati 2014

1. Zac Efron


Nascut in San Luis/Obispo/California/USA, pe data de 18 octombrie 1987, Zac Efron cu numele real Zachary David Alexander Efron este considerat cel mai hot star al ultimilor 10 ani.La Hollywood multi il compara deja cu Johnny Depp sau cu Orlando Bloom; o celebritate pe care Zac o datoreaza celor trei parti ale filmului "High School Musical" si serialului TV "Summerland". 
Fiind nascut in zodia balantei, corespunde caracteristicilor fizice adecvate:are o constitutie echilibrata si elastica a corpului, e bine proportionat( inaltime - 1.78m, greutate - 67kg), are miscari gratioase, e un om fermecator, sarmant, are o privire jucausa si vorbeste intr-un fel pasnic si placut. E dominat de planeta Venus, care tinde spre muzica, poezie, pictura si drama.
Nu e singur la parinti, are un frate -  Dylan Efron. Mai are si un animal domestic, o pisica pe nume Simon, pe care zac o iubeste si incearca sa ii acorde atentia bine-meritata

2.  Tom Daley

 

 3. David Beckham


David Robert Joseph Beckham (născut pe 2 mai 1975) este un fost fotbalist profesionist englez, în prezent retras din activitate. Beckham apare în Topul 100 FIFA al celor mai mari fotbaliști în viață în viziunea marelui Pelé. 
A fost numit și în topul “Time 100” pe anul 2004, al revistei „Time”, top care cuprinde cele mai influente 100 de personalități din toată lumea. Este de asemenea o marcă publicitară globală.
S-a retras din fotbal de la formația Paris Saint-Germain.
Este căsătorit cu fosta componentă a formației Spice Girls, Victoria Beckham, împreună au patru copii și în prezent locuiesc în Beverly Hills, California.

4. Harry Judd

 5. Leonardo DiCaprio
 

6. Bradley Cooper

 7. Gary Barlow

8. Jamie Dornan

Niciun comentariu: