duminică, 21 noiembrie 2010

Scorpion, 28 octombrie - Ziua cercetarilor

Persoanele nascute in aceasta zi cred cu tarie ca trebuie sa fii bine pregatit in orice situatie. In general, inainte sa faca ceva, isi vor acorda un anumit timp pentru a putea intelege toate aspectele pe care la va implica acea situatie. Vor proceda in acest fel inainte sa isi investeasca timpul, banii sau energia intr-un lucru si chiar inainte sa vorbeasca. In plus, atunci cand isi vor propune ceva, vor face cercetari permanente pentru a se ajuta in obtinerea scopului final. Nativii isi vor face intotdeauna toate temele. S-ar parea ca aceasta este psihologia lor de viata. Ei urasc mai mult decat orice neplacerile provocate de situatiile in care nu vor fi indeajuns de bine pregatiti. Eforturile lor pot atinge cote extreme. Vor fi foarte nelinistiti atunci cand vor fi confruntati cu un termen limita, o intalnire sau cu necesitatea de a pastra ordinea si disciplina la locul de munca.

In anumite situatii, cei nascuti in aceasta zi ar putea avea parte de necazuri si neplaceri mari. Este vorba de acele situatii in care vor impune celorlalti standardele lor. Nu ar trebui sa judece si sa aiba pretentii pe masura acestor standarde pentru ca fiecare om are limitele lui. Nativii ar trebui sa se poarte in consecinta. Ar trebui sa invete sa accepte glumele facute pe seama lor si distractia care va urma apoi. Daca isi vor permite sa aiba cateva mici slabiciuni va fi foarte bine pentru pastrarea sanatatii lor. Cei mai multi dintre nativi nu fac nici o diferenta intre cariera si viata privata. Unii dintre ei ar putea avea un comportament exact opus: acasa vor adopta o atitudine relaxata si uneori chiar neglijenta. Poate ca cei din urma vor ajunge sa fie fericiti. In mod sigur, ambele tipuri de persoane vor cere multa intelegere din partea celor cu care vor trai.

Este extrem de important pentru cei nascuti in aceasta zi sa vada dincolo de fenomen si sa inteleaga felul in care merg lucrurile. Intr-avevar, conceptiile lor in aceasta privinta sunt foarte serioase. Dupa parerea lor fiecare lucru este facut pentru a sluji imbunatatirea vietii oamenilor. In mod paradoxal, nu le pasa prea mult de o adunare de oameni. Au o mare aversiune fata de orice fel de aglomerare.

Nativii zilei de 28 octombrie impun standarde foarte ridicate celor cu care au o relatie personala sau de prietenie, dar vor fi indeajuns de sensibili pentru a le acorda celorlalti sansa de a-si face cunoscute intentiile. Ar trebui sa evite sa fie prea severi si prea didactici cu proprii copii.

Prezentarea adevarului si formelor sale este o preocupare centrala in viata nativilor. In mod foarte frecvent, va exista riscul sa devina sarcastici si taiosi (si in consecinta sa fie lipsiti de popularitate). Ar trebui sa evite sa se amestece si sa se contrazica in situatiile in care nu sunt doriti. Ar avea mult mai mult de castigat daca ar face eforturi substantiale pentru a-si cultiva si folosi diplomatia. Ar fi bine sa invete sa faca cunoscute anumite lucruri intr-un mod mai placut si cu mai multa atentie.

In general, nativii acestei zile sunt foarte priceputi sa manuiasca banii. Vor intentiona sa isi construiasca o baza financiara care sa prezinte siguranta. Inteleg si aplica la fel de bine amblele concepte: investitia si economia. In viziunea lor, acumularea puterii este importanta doar pentru ei. Se vor ajuta de aceasta putere pentru a lucra pentru binele familiei, grupului social din care fac parte si chiar pentru binele oamenilor in general. In orice caz, trebuie sa evite sa aiba un comportament rigid si atitudini dominatoare. Astfel, vor reusi sa limiteze spontaneitatea celorlalti, poate chiar si pe a lor.

SFATURI: Incearca sa cultivi latura sensibila a caracterului tau. Uneori trebuie sa iei lucrurile exact asa cum sunt, fara a mai studia cauzele care le-au produs. Nu mai fi atat de pretentios si nu mai judeca atat de aspru. Permite spontaneitatii sa isi faca simtita prezenta. Trebuie sa te ingrijorezi si sa te temi de adevaratii dusmani.

PUNCTE FORTE: Curios - Meticulos - Interesant

PUNCTE SLABE: Cu multe pretentii -Taios - Se amesteca in lucrurile care nu il privesc

Niciun comentariu: