duminică, 21 noiembrie 2010

10 actrite care nu par sa imbatraneasca

In ultima vreme, actritele care au peste 30, sau chiar peste 40 de ani au ajuns sa joace in cateva dintre cele mai apetisante scene nud din filme sau seriale TV. Nu putem sa uitam prestatia Marisei Tomei din The Wrestler unde i-a lasat pe toti cu gura cascata interpretand rolul unei stripteuze la 44 de ani. Cine ar fi crezut ca Mary Louise Parker – mamica traficanta de marijuana din serialul Weeds are 46 de ani? Alaturi de aceste actrite, mai sunt multe altele care, in ciuda trecerii timpului, au reusit sa mentina varsta de partea lor si sunt considerate in continuare atragatoare pentru ca anii nu par sa isi puna amprenta asupra infatisarii lor.

Charlize Theron

charlize theron

Charlize Theron este una dintre cele mai ravnite actrite de la Hollywood, mai ales ca a incheiat la inceputul acestui an o relatie de 9 ani cu actorul Stuart Townsend. Are 35 de ani, nu are copii, si pe langa frumusetea iesita din comun, este o actrita extrem de talentata. In 2003 a castigat premiul Oscar pentru rolul din filmul Monster. De notat este ca, in acest film Charlize este de nerecunoscut.

Mary-Louise Parker

WEEDS (season 3)

Vestea ca Mary Louse Parker – vedeta serialului Weeds are 46 de ani a fost un adevarat soc pentru mine, mai ales ca in sezoanele 4 si 5 aceasta a filmat scene nud in care, spre deliciul publicului de gen masculin, etaleaza un corp cum alte femei nu au nici la 20 de ani. Dintre filmele in care a jucat merita mentionate The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Solitary Man si recent lansatul Red.

Kate Beckinsale

kate backinsale

Kate Beckinsale este o familista convinsa iar, la cei 37 de ani ai sai, nu isi arata deloc varsta. Ba mai mult, daca e sa ne uitam la o poza cu ea de acum 10 ani si o poza recenta, este putin probabil sa gasim diferente majore. Casatorita cu regizorul seriei Underworld, Len Wiseman, Kate se pregateste sa se lupte din nou cu vampirii si licanii in cea de-a patra parte a francizei.

Courteney Cox

courteney cox

Pe Courteney Cox o stim din serialul Friends pe cand era foarte buna prietena cu Jennifer Aniston. Timp de 10 ani s-a achitat foarte bine de rolul Monicai, iar din 2009 a devenit vedeta unui alt serial de succes – Cougar Town. Casatorita cu actorul David Arquette (de care este in prezent separata), Courteney nu a lasat varsta si problemele din viata personala sa-i afecteze frumusetea. Dupa 16 ani de la prima aparitie in Friends, Corteney pare neschimbata, chiar daca are 46 de ani.

Demi Moore

demi moore

Diferenta de 15 ani este aproape insesizabila in cuplul format de Demi Moore si Ashton Kutcher, al caror mariaj continua sa intrige presa tabloida chiar si dupa 5 ani lipsiti de incidente. Vedeta unor filme precum Striptease, Ghost, The Scarlet Letter sau The Joneses are 48 de ani, este fericita mamica a 3 fete, rezultate din mariajul ei cu actorul Bruce Willis si arata incredibil.

Hale Berry

Halle Berry

Pe langa premiile castigate in cariera ei de fotomodel, Halle Berry se poate lauda si cu o cariera cinematografica infloritoare, unde a facut adevarate demonstratii de talent in filme precum Jungle Fever, trilogia X-Men, Monster’s Ball sau Things We Lost in the Fire. In plan personal Halle a fost casatorita de doua ori si recent a incheiat o relatie de 5 ani cu supermodelul canadian Gabriel Aubry. Impreuna, cei doi au avut o fiica, pe care au botezat-o Nhala. La scurt timp dupa nastere, etaland un corp foarte bine intretinut, Halle a fost numita in numarul din noiembrie 2008 al revistei Esquire cea mai sexy femeie in viata. Atunci avea 42 de ani…acum are 44 si tot neschimbata pare.

Marisa Tomei

marisa tomei

Marisa Tomei a spart orice tipar in clipa in care, la 44 de ani a filmat topless, alaturi de Mickey Rourke in The Wrestler. Avand vitalitatea unei adolescente de 20 de ani, Marisa a studiat tainele stripteas-ului si a oferit un spectacol de zile mari pe marile ecrane. Cariera ei a debutat in 1983 pe cand avea doar 19 ani intr-un serial tv, a atins culmile succesului in 1993 cand a fost distinsa cu premiul Oscar pentru rolul din My Cousin Vinny si a continuat cu filme de calitate precum In the Bedroom, Anger Management, Before the Devil Knows You’re Dead sau The Wrestler.

Sandra Bullock

sandra bullock

Anul acesta, Sandra Bullock a avut probabil cea mai tumultoasa perioada din cariera ei. A castigat atat premiul Oscar – pentru The Blind Side, cat si Zmeura de aur pentru All About Steve, a divortat de sotul ei – creatorul de motociclete Jesse James si a adoptat un copil de culoare din New Orleans. Are 46 de ani, este o actrita talentata si pare ca nu mai imbatraneste de ceva vreme. Ba chiar mai mult, pe cand avea 36 de ani a fost desemnata miss…in Miss Congeniality. Celebritatea a dovedit inca o data ca te poate mentine tanar.

Salma Hayek

salma hayek

Prezenta in perioada 1996-2003 printre cele mai frumoase 50 de femei din lume desemnate de revista People, Salma Hayek a intors multe priviri dupa ce aparitia in filmul Desperado (1995) a facut-o celebra in lumea Hollywood-ului. Roluri precum Esmeralda in The Hunchback, Serendipity din Dogma, Rosario din Traffic sau Sara Sandoval din Bandidasa au venit sa confirme ca sub aspectul fizic uimitor, se ascunde o actrita foarte talentata. Casatorita cu milionarul francez Francois Henri Pinault, Salma are 44 de ani si este fericita mama a unei fetite in varsta de 3 ani.

Penelope Cruz

penelope cruz

In ultimele luni, viata actritei de origine spaniola – Penelope Cruz a fost plina de evenimente fericite. Aceasta s-a casatorit intr-o ceremonie privata cu iubitul ei – actorul Javier Bardem, iar in luna septembrie a anuntat ca este insarcinata in 4 luni si jumatate. Este proaspat casatorita, va deveni in curand mamica si la cei 36 de ani ai sai ramane in continuare un sex simbol al Hollywood-ului. Printre filmele notabile in care a jucat se numara Jamon, Jamon, Abre los ojos, Vanilla Sky, Todo sobre mi madre, Woman on Top, Blow, Volver Vicky Cristina Barcelona si Nine, iar in curand va putea fi vazuta in cea de-a 4-a parte a francizei Pirates of the Caribbean.

Alte nume notabile care isi merita locul in aceasta lista sunt : Monica Bellucci (46 ani), Elizabeth Hurley (45 ani), Nicole Kidman (43 ani), Diane Lane (45 ani) sau Meg Ryan (48 ani). Va invit pe voi sa completati aceasta lista, cu alte actrite care par sa nu imbatraneasca!

Niciun comentariu: