vineri, 24 octombrie 2008

Scorpion, 24 octombrie - Ziua detaliului senzational

S-ar putea spune ca viata nativilor acestei zile este dominata de doua aspecte majore. Pe de o parte, sunt preocupati de descoperirile si revelatiile dramatice. Pe de alta parte, sunt foarte serios preocupati de orice detaliu al oricarui lucru. Cei nascuti in aceasta zi nu sunt tipul de persoane dure si analitice. In general, din acest motiv vor simti nevoia sa se deschida si sa isi faca cunoscute descoperirile. Deseori, vor face aceste lucru intr-un mod entuziast si chiar excentric, dar in nici un caz nu vor fi considerati exhibitionisti. Nativii sunt oameni practici si profesionalisti. Isi vor lua munca in serios, mai ales din punct de vedere tehnic. In locul unde lucreaza, au o mare influenta asupra tuturor celor care ii privesc si ii asculta. Isi vor calcula actiunile astfel incat sa aiba exact impactul dorit. Nu poate fi trecuta cu vederea o alta calitate a nativilor si anume magnetismul pe care il exercita. Astfel, vor fi ajutati de acest atribut atunci cand vor dori sa atraga intresul si atentia celorlalti.

Nativii acestei zile pot avea personalitati autoritare care vor incerca intotdeauna sa isi domine familia si cercul social din care fac parte. Au o atitudine directa in aproape orice situatie. Vor spune clar ceea ce vor avea de spus. Cu toate acestea, in unele siutuatii, tacerea lor va fi mult mai expresiva. Intr-adevar, nativii cred ca lucrul pe care il fac si calitatea lui vorbesc mult mai bine de la sine. Din acest punct de vedere, nu vor avea nevoie de reclama sau sa li se acorde incredere.

Fiind pefectionisti din fire, se vor preocupa de cele mai mici detalii ale muncii sau creatiei lor. In calitate de pariniti, vor fi interesati de fiecare aspect al vietii copiilor lor. In calitate de prieteni sau de iubiti, vor fi foarte atenti cu persoana de langa ei. De fapt, pentru ei, cele doua trasaturi ale vietii lor, drama si detaliul, sunt intr-o puternica legatura. Este normala aceasta atitudine. Ei stiu ca puterea lor de a se exprima atat de convingator are de fapt la baza multi ani de studii si experiente. Rareori nativii acestei zile vor fi surprinsi vorbind sau actionand in necunostinta de cauza. Ei dispretuiesc tot ceea ce reprezinta falsul si sunt capabili sa recunoasca de departe informatiile dubioase si incorecte.

Din nefericire, este foarte greu de lucrat si de trait cu acesti nativi. Cei care traiesc langa ei trebuie sa fie ingaduitori si intelegatori cu faptul ca partenerii lor se lasa absorbiti de munca. Nu trebuie sa confunde aceasta atitudine cu respingerea. In orice caz, daca vor fi innebuniti dupa cineva, vor fi capabili sa le acorde in exclusivitate atentia. Vor renunta la orice altceva, fapt care va avea exact efectul opus celui dorit. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie atenti sa nu incerce prea mult sa isi domine mediul din care fac parte. In caz contrar, risca sa starneasca opozitia si dezacordul celorlalti. Astfel, vor incuraja disconfortul si pornirile rebele. Este de asemenea foarte necesar pentru evolutia lor personala sa isi tempereze gelozia si posesivitatea. Important este sa constientizeze faptul ca preocuparea exagerata pentru detalii in domeniul personal poate crea o mare presiune asupra celor din jurul lor. Ar trebui sa invete ca distractia este un antidot ideal impotriva stresului.

SFATURI: Invata sa lasi lucrurile sa mearga pe drumul lor. Nu trebuie sa incerci sa intelegi tot ce se intampla. In plus, nu incerca sa controlezi orice situatie. Gelozia nu poate fi indepartata usor dupa ce a devenit un mod de viata. Uneori, iti diminuezi puterile si influenta dezvaluind tot ceea ce faci.

PUNCTE FORTE:

Magnetic

Perfectionist

Dramatic

PUNCTE SLABE:

Gelos

Pretentios

Prea stresat

Niciun comentariu: