sâmbătă, 18 octombrie 2008

Balanta, 18 octombrie - Ziua conducerii personale

Persoanele nascute pe data de 18 octombrie sunt adesea destinate sa joace un rol important, activ in viata. Sunt croiti sa fie jucatori si de asemenea sa functioneze ca lideri puternici in familie, activitatea profesionala sau cercul social. Nativii zilei de 18 octombrie nu sunt timizi cand este vorba de a razbate pana in top. Desi dorinta lor de a fi rege sau regina este foarte mare, ei pot actiona si la un nivel mai jos daca este necesar.

Nativii zilei de 18 octombrie sunt conducatori tipici deoarece au multe alte interese in viata. Daca sunt sefii unei companii, ei se pot fofila pentru a se devota unei probleme pentru care nutresc o pasiune mai apriga. Multi dintre nativii selectati pentru pozitiile de conducere privesc inainte la ziua cand se pot intoarce la interesul pe care l-au avut inainte. Cand pleaca, li se va simti lipsa datorita integritatii, onoarei si cinstei de care dau dovada.

Indivizii mai putin puternici nascuti astazi pot candida de asemenea pentru faima sau avere datorita talentului, relatiilor sau norocului absolut, dar nu sunt se simt in totalitate comfortabil intr-o astfel de pozitie. Ei pot fi coplesiti si pot ajunge sa aiba o cadere nervoasa completa atunci cand incearca sa faca fata responsabilitatilor dificile. In acest sens, ei trebuie sa se impace ei insisi si sa se multumeasca cu un rol mai neinsemnat sau vor risca sa cada victime ale stresului.

Persoanelor nascute pe 18 octombrie le place sa se afle in mijlocul actiunii, de preferat in centrul evenimentelor. Chiar si persoanele mai evoluate nascute astazi au un aer introspect. Desi pot opera in roluri de conducere, ei nu trebuie sa se forteze prea mult. Interesul lor primar este munca lor proprie si interesele private. Ei vor fi capabili sa le lase de-o parte pentru o perioada de timp mai lunga, dar vor deveni inevitabil nefericiti.

Celor nascuti astazi le place sa se distreze cu ceilalti. Datorita faptului ca nu sunt extrem de sociabili, pot considera dificil sa se adapteze. Nativilor zilei de 18 octombrie le place sa fie inclusi in planurile familiei sau grupului social din care fac parte si se pot supara destul de tare daca sunt lasati pe dinafara. Deoarece urasc autocompatimirea, ei nu vor fi dispusi sa le suporte suferintele sentimentale. Vor prefera sa se intoarca la treburile si la cautarile lor individuale decat sa se lamenteze ca o Cenusareasa pierduta. Desi un asemenea respect de sine este admirabil, ei trebuie sa aiba grija sa nu interpreteze gresit intentiile celorlalti si sa intrerupa orice comunicare, cand de fapt lucrurile ar putea fi indreptate. Mentinand un dialog deschis, nativii zilei de 18 octombrie pot evita sa para atotstiutori, distanti si multumiti de ei. Ei trebuie sa ramana intotdeauna atat demni, cat si umili si niciodata sa nu-si permita o atitudine superioara si aroganta.

SFATURI: Invata sa spui nu, nu numai celorlalti, dar si tie insuti. Sa produci este doar un singur aspect al vietii. Lasa-te rasfatat ocazional. Cand poti, beneficiaza si de pe urma indoielii.

PUNCTE FORTE: Inspirat Imaginativ Direct

PUNCTE SLABE: Extrem de stresat Distant Deranjat

Niciun comentariu: