miercuri, 8 octombrie 2008

Balanta, 7 octombrie - Ziua provocarii

Cei nascuti pe 7 octombrie au o atitudine puternic revoltata ce iese la suprafata mai devreme sau mai tarziu in viata lor. Nativii acestei zile sunt puternic convinsi de sistemul lor propriu de idei, care cel mai adesea este in conflict direct cu principiile morale ale societetii in care traiesc. Nevoia lor de a protesta este adesea insotita de dorinta de a schimba lucrurile in mod pozitiv, asa cum le percep ei. In consecinta, ei vor cauta permanent sa ajunga intr-o pozitie de conducere care le va oferi autoritatea de a efectua anumite schimbari. Cei nascuti astazi sunt, de fapt, rareori ambitiosi din motive personale. Ei doresc mai degraba sa dobandeasca puterea de a-si urma idealurile sociale.

Natura critica a persoanelor nascute pe 7 octombrie nu este intotdeauna evidenta de la prima intalnire datorita manierei lor de cele mai multe ori fermecatoare. Ei pot parea ca traiesc in centrul propriei lor drame personale. Totusi, intr-un timp destul de scurt, vederile lor patrunzatoare si interiorizate devin evidente. De obicei, ei nu vor fi zgarciti cu folosirea cuvintelor in orice tip de subiect, spunand de-a dreptul ceea ce gandesc. Adesea vor da dovada de o doza mare de umor si intr-o anumita masura de tact. Ei au o intuitie destul de buna in ceea ce priveste felul in care functioneaza mintea omeneasca. Astfel, vor categorisi imediat psihologia personala a fiecarui individ cu care intra in contact la un moment dat. Cel mai adesea, cei nascuti pe 7 octombrie nu isi pierd timpul incercand sa isi controleze comportamentul. Ei merg pur si simplu inainte si se comporta cum considera ca este mai potrivit.

Nativii zilei de 7 octombrie sunt incapatanati. Probleme apar cand cei nascuti astazi devin parte a unei organizatii. Desi grupul poate intruchipa in general idealurile pe care ei insisi le sprijina, nativii zilei de 7 octombrie trebuie fara doar si poate sa defineasca rolul pe care ei trebuie sa il joace in cadrul respectivei organizatii. Deoarece propriile lor principii si politici pot fi in proces de evolutie, intrebarile referitoare la conducere, cooperare si loialitate pot deveni chestiuni destul de presante.

Un alt conflict in caracterul nativilor zilei de 7 octombrie este intre comportamentul moral si cel imoral. Cei nascuti astazi nu sunt persoane imorale, deoarece atunci cand se intampla sa pacatuiasca vor fi pe deplin constienti de ceea ce fac. Totusi, in lumea lor de principii morale schimbatoare, ei nu vor putea avea intotdeauna o idee ferma a ceea ce considera bine si rau. Asadar, ei trebuie sa evite glorificarea rebeliunii deoarece pot ajunge sa inteleaga mai bine punctul de vedere al celorlalti in cele din urma.

Persoanele nascute pe data de 7 octombrie pot spune pe buna dreptate ca doresc doar sa fie lasati in pace. Ei se percep a fi niste singuratici si este posibil sa doreasca sa fie astfel. Cu toate acestea, soarta pare sa ii amestece din nou cu semenii lor, dar deoarece sunt adesea considerati malefici de catre ceilalti, ei pot fi exclusi pe nedrept de conventionalismul sustinut al societatii. Asadar, cei nascuti astazi trebuie sa incerce sa isi extinda baza contactului lor social prin cautarea permanenta nu numai a celor pe care ii respecta, ci si pe cei carora pot sa le impartaseasca caldura si intimiatatea lor.

SFATURI: Infrunta problemele de autoritate. Imbunatateste-ti relatiile cu partenerii tai. Fii mult mai increzator in cei care merita incredere. Mentine-te pe pozitie – nu te mai comporta ca o minge de fotbal. Pe de alta parte, pastreaza-ti revolta sub control. Echilibrul este cheia acestei probleme.

PUNCTE FORTE: Devotat Idealist Fermecator

PUNCTE SLABE: Tulburat Ireal Izolat

Niciun comentariu: