luni, 22 septembrie 2008

Fecioara, 22 septembrie - Ziua energiilor nestatornice

Cei nascuti in aceasta zi sunt animati de o energie nestatornica de a incepe tot felul de proiecte noi. De obicei, isi duc la capat proiectul la care lucreaza. Apoi, imediat vor trece la unul nou. De asemenea, sunt capabili sa faca fata mai multor proiecte in aceelasi timp. Nativii zilei de 22 septembrie se plictisesc foarte usor si de aceea au pretentia sa cunoasca situatii si persoane cat mai deosebite. Pot fi uneori genul de oameni sociabili si dinamici. In alte situatii, pot avea un comportament singuratic si inabordabil. In ambele situatii, caracterul lor puternic se va manifesta cu siguranta in modul cel mai potrivit

Deseori, nativii acestei zile oscileaza intre a o atitudine defensiva si una ofensiva. Dintr-un anume punct de vedere, aceste atitudini coincid pentru ca cea mai buna ofensiva este o buna defensiva si viceversa. De cele mai multe ori pun in discutie probleme si idei legate de egalitate si corectitudine. Indiferent daca o fac in cadrul unui comitet de conducere sau in cadrul unui cerc personal, punerea in discutie a acestor probleme este foarte importanta pentru nativi. In general, subiectele pe care le propun sunt legate de distribuirea si folosirea puterii. In prezentarea argumentelor lor pot fi foarte ironici, spirituali si extraordinar de amuzanti. In orice caz, umorul nativilor zilei de 22 septembrie este pentru multi deplasat, batjocoritor si uneori chiar macabru.

De multe ori, cei nascuti in aceasta zi demonstreaza o mare lipsa de stabilitate. In general, profesiile pe care si le aleg sunt respectabile. S-ar parea ca munca lor sau profesia in sine sunt cele care aduc soliditatea de care are atata nevoie viata nativilor. Ar trebui sa fie mai atenti la riscurile conflictelor pe care le-ar putea provoca firea lor nestatornica. De obicei, conflictele cele mai periculoase sunt cele in care partea adversa este reprezentata de orice ar insemna puterea. Nativii zilei de 22 septembrie gandesc pentru ei insisi si nu vor tolera ca altii a le spuna ce sa faca, mai ales cei cu o inteligenta mai scazuta. Asadar, ar trebui sa fie atenti sa nu starnesca dusmania sau opozitia celor care traiesc alaturi de ei.

Persoanele nascute in aceasta zi s-ar putea sa ascunda o inima mare in spatele unui exterior inabordabil. In general, isi vor arata latura aceasta mai ascunsa numai persoanelor in care au incredere si pe care le pretuiesc. Chiar si pentru nativii insisi s-ar putea sa fie greu sa identifice aceasta parte a caracterului lor. Se va intampla astfel pentru ca sunt foarte clar orientati spre latura realista a vietii si pentru ca ironia sortii este prea evidenta pentru ei. Sunt foarte priceputi sa evalueze adevaratul caracter al unui om si sunt capabili sa caracterizeze orice persoana intr-un mod realist. De obicei, nativii ii vor pretui toata viata pe putinii prieteni pe care ii vor accepta in lumea lor. Uneori, este posibil ca unul dintre parinti, sau, in cazuri exceptionale, ambii parinti sa faca parte dintre acesti prieteni. De multe

De multe ori, nativii zile ii impresioneaza pe cei din jurul lor mai mult decat isi imagineaza. Intr-adevar, sunt foarte cababili sa socheze. Avand in vedere impactul puternic pe care il au, nativii ar trebui sa fie mai atenti la efectele actiunilor lor, atat asupra prietenilor cat si asupra dusmanilor. Sunt razboinici adevarati in lupta vietii. Ar trebui sa isi utilizeze armamentul si tacticile defensive intr-un mod intelept si cat mai practic. Trebuie sa evite sa se izoleze si sa se instraineze de adevaratele valori umane ale vietii.

SFATURI: Nu ii dispretui pe cei care sunt mai deschisi si mai naivi decat tine. Incearca sa iti descoperi latura inocenta a caracterului. Nu te limita la un singur tip de conceptii. Invata sa visezi si sa iti improspatezi fortele.

PUNCTE FORTE:

Individual

Receptiv

Bine directionat

PUNCTE SLABE:

Intunecat

Precaut

Acerb

Niciun comentariu: