vineri, 19 septembrie 2008

Fecioara, 19 septembrie - Ziua aparentelor favorabile

Nativii zilei de 19 septembrie acorda o foarte mare importanta aparentelor. Sunt interesati in mod special de impresia pe care o ofera fizicul lor. In plus, sunt preocupati si de impresia pe care o lasa caminul in care traiesc, mediul in care activeaza si familia din care fac parte. Exceptand situatia materiala, aceste persoane sunt foarte organizate, uneori fiind chiar prea stricte. Sunt capabile sa ii coordoneze pe toti cei din jurul lor astfel incat sa se comporte ca o unitate care functioneaza la randament maxim.

Persoanele nascute pe data de 19 septembrie sunt fascinate de frumusete sub numeroasele ei aspecte si mai ales de senzualitatea formelor. De cele mai multe ori, hainele si accesoriile lor sunt impecabile. In cazul in care nativii vor fi neglijenti si dezordonati vor fi in acelasi timp constienti de impactul pe care il vor avea in societate. De obicei, insa, nativii prefera sa se imbrace elegant. In general, cei nascuti in aceasta zi adopta tenditele si valorile societatii in materie de imbracaminte si gusturi. Dar, daca isi vor dori sa atraga atentia vor fi capabili sa afiseze un „look” mai excentric. Cu toate acestea, indiferent cat de importanta ar fi aparitia lor si cat de tolerante ar fi tendintele modei, nativii vor da intotdeauna dovada de bun gust.

Unii dintre nativii acestei zile ar putea fi catalogati drept superficiali. Caracterizarea ar fi foarte potrivita avand in vedere preocuparea excesiva pentru impresia pe care o lasa. Oricum, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi vor fi preocupati in egala masura de evolutia lor interioara si de aspectul fizic. Cei mai multi dintre nativii duc o lupta destul de grea. Ei nu vor sti ce sa aleaga intre placerile usoare oferite de viata cotidiana sau satisfactiile mai mari dar mai greu de obtinut pe care le ofera o viata mai cumpatata. Cheia reusitei pentru cei nascuti in aceasta zi este reprezentata de puterea de a imbina placerile trecatoare ale vietii si preocuparea pentru aspectele mai importante ale vietii. Cei care vor reusi sa faca acest lucru vor putea sa profite de atractivitatea lor, de moda si de proprietatile materiale fara a se lasa condusi de acestea. In schimb, cei care nu vor fi capabili sa rezolve aceasta problema vor avea numai neplaceri. Vor deveni din ce in ce mai nemultumiti de viata lor si isi vor pierde treptat interesul pentru manifestarile frumusetii care erau atat de importante pentru ei. Pentru a putea ajunge la un stadiu mai dezvoltat de evolutie personala, cei nascuti in aceasta zi vor fi nevoiti sa treaca prin momente mai dificile. Pot trece la un moment dat printr-o etapa a vietii in care sa respinga proprietatile, mediile elegante, poate chiar si atat de atent ingrijita lor imagine.

Este posibil ca unele dintre persoanele nascute pe data de 19 septembrie sa cunoasca declinul financiar si\sau lupta pentru existenta zilnica. Aceste persoane vor da dovada de o mare hotarare, depasind statutul de oamenii modesti si luptand pentru afirmarea sociala. De obicei, in urma acestei lupte, nativii se vor schimba. Intr-adevar, o persoana timida, retrasa si tacuta poate deveni in cativa ani un om plin de succes, agresiv si increzator in sine. In orice caz, nativii acestei zile trebuie sa fie atenti la evolutia. Nu trebuie sa-si uite trecutul si pe cei care la un moment dat au insemnat totul pentru ei. Pastrarea contactului cu originile este foarte importanta pentru bunastarea psihica a celor nascuti in aceasta zi.

SFATURI: Fii sincer cu tine insuti. Nu iti uita radacinile. Fereste-te de orice forma de legatura excesiva cu latura materiala a vietii. Cauta sa atingi obiective spirituale si incearca sa nu le abandonezi. Incearca sa iti cultivi loialitatea si profunzimea emotionala.

PUNCTE FORTE:

Elegant

Cu bun gust

Organizat

PUNCTE SLABE:

Materialist

Autoritar

Influentat de societate

Niciun comentariu: