miercuri, 19 februarie 2014

Cei mai sexy actori de la Hollywood


Chiar daca nu mai arata cum arata in Fightclub sau in Meet Joe Black, trebuie sa recunoastem ca la cei 45 de ani ai sai a ramas in continuare unul dintre frumosii Hollywood-ului. In Burn After Reading in rolul de instructor de fitness se vede clar ca nu si-a pierdut conditia fizica.



Hugh Jackman, declarat cel mai sexy barbat din lume merita cu siguranta acest titlu. Poate ca nu e chiar cel mai cel dintre cei mai sexy, insa competitia e acerba,  iar daca locul 1 s-ar presupune ca e acordat cuiva care se dinstanteaza clar de ceilalti competitori, ei bine, Hugh Jackman ar fi nevoit totusi sa imparta podiumul cu alti confrati aratosi de-ai sai.  Cu toate ca a avut roluri pline de senzualitate si in alte filme,  franciza X-Men a scos ce a fost mai bun din el. Wolverine e pe departe cea mai sexy fiara cu gheare in viata!



Fie ca e pirat, fie ca e Don Juan, fie ca e omul foarfece sau inamicul public numarul 1, frumusetea lui Johnny Depp e la fel de periculoasa si molipsitoare indiferent de rolul, look-ul si atitudinea pe care o adopta intr-un film.  La 32 de ani portretiza cel mai romantic si seducator personaj al tuturor timpurilor, Don Juan de Marco, rol cu care a furat pentru todeauna inimile “Juanitelor” ,  cinci ani mai tarziu ne canta la chitara si ne facea pofta de ciocolata in filmul Chocolat, iar recent, la cei 46 de ani ai sai a devenit inamicul public numarul 1, in rolul celebrului spargator de banci, John Dillinger. Parerea mea e ca e inamicul public numarul 1 de cand s-a nascut si a inceput sa cucereasca si sa franga atatea inimi cu frumusetea lui.



Devil’s Advocate, Sweet November, The Lakehouse, Matrix sau A Walk in the Clouds sunt doar cateva din filmele la care nu ne puteam dezlipi ochii de la aceasta figura masculina romantica si aratoasa numita Keanu Reeves.



In Titanic era un tanar simpatic, cu o expresie cuprinsa de o inocenta debordanta.  Acum, tanarul Leo a devenit un adevarat sex simbol al zilelor noastre,  si asta nu doar datorita aspectului sau fizic, ci si al atitudinii sale indraznete.



Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place…ce mai, si mie imi place, si altor sute de mii de persoane din lumea asta. Fie ca a fost Legolas in LOTR, fie Baillian in Kingdom of Heaven, sau Will Turner, in Piratii din Caraibe, Orlando Bloom a furat cu frumusetea sa inimile multor cinefile.



Dupa ce ne-a facut sa ne indragostim de el in Cruel Intentions, Ryan Philippe a continuat sa fure privirile publicului feminin in filme precum Crash, The I Inside sau Franklin.



Prison Break nu avea neaparat nevoie de Wentworth Miller pentru a fi considerat un serial bun, insa faptul ca acesta a fost distribuit in rolul principal a crescut cu siguranta audienta serialului.  Cu sau fara tatuaje, Wentworth are o constitutie de invidiat si niste ochi…



Colin Farrell are in palmares peste 30 de filme, cu care a castigat simpatia publicului prin figura sa inocenta si seducatoare.  Cu parul lung sau scurt, indiferent de sezon, de vremea de-afara, de locul in care se afla, Colin da peste cap mintea celor mai visatoare dintre noi.






Cu toate ca in serialul in care a debutat “The Fresh Prince of Bell Air”  nu era deloc sexy, ba din contra, arata caraghios cu frizura de “baietas de cartier”,  Will Smith e unul dintre acei barbati care devin mai frumosi pe zi ce trece. Inalt, sexy, 100% fibra si talentat.

Niciun comentariu: