duminică, 25 noiembrie 2012

FERESTE-TE DE FIRELE REBELE




Trucuri
- Clateste parul cu apa rece dupa ce ai folosit sampon si balsam. Apa rece inchide porii si cuticulele firelor de par si ii ofera netezimea dorita.
- Foloseste saptamanal o masca de par, lasand-o sa isi faca efectul cel putin 30 de minute. Poti folosi chiar o masca naturala, un amestec de maioneza si ulei de masline.
- Usuca parul intotdeauna in directia firelor de par.

OFERA-I PARULUI STRALUCIRE

Atunci cand iti doresti sa ai parul intins, stralucirea lui este foarte importanta. Pentru acest efect, urmeaza trucurile de mai jos:
- Piaptana parul cu o perie cu dintii din fibre naturale - firele de par de porc sunt cele mai eficiente. Ele distribuie uleiul natural al parului pe tot firul. Nu pieptana parul cand este umed.
- Fa o pauza de la placa de intins parul cel putin o saptamana, ca sa lasi parul sa produca uleiul sau natural care ii ofera stralucire.
- Acopera capul cand stai mult timp in soare sau in vant, sau cand intri in piscina. Soarele si vantul usuca parul, si ii reduc din stralucire. La fel si clorul din apa piscinei, care subtieaza si usuca uleiul natural din firul de par.

Niciun comentariu: