vineri, 25 mai 2012

Baieteii crescuti de bone devin “vanatori” de femei



Daca esti parinte si, din lipsa de timp, angajezi o bona care sa il aiba in grija pe fiul tau, acest lucru l-ar putea transforma, mai tarziu, intr-un afemeiat in serie, pretinde psihiatrul britanic Dennis Friedman.
Medicul, care a scris si o carte pe aceasta tema, este de parere ca, pasand prea de timpuriu responsabilitatea cresterii copilului, se risca echiparea acestiua, baiat fiind, cu o dublare a standardelor, atunci cand vine vorba despre femei. Astfel, chiar daca va ajunge vreodata sa se casatoreasca, va ramane intotdeauna cu sentimentul ca o alta femeie decat cea de langa el i-ar putea satisface nevoile.

In mintea unui astfel de copil, se creeaza o diviziune intre femeia pe care o recunoaste drept mama naturala si cea care se implica intr-adevar in relatia mama-fiu. Ca rezultat, desi baiatul va traversa toate formalitatile sociale si sexuale ale unei casnicii, undeva in subconstient va trai cu notiunea celeilalte femei, care nu numai ca ii cunoaste, dar ii si pasa de toate dorintele lui.

Nici chiar fetitele nu sunt imune, crede doctorul Friedman. Daca acestea sunt ingrijite de o bona, devin foarte rasfatate, ca un aspirator de nevoi, care, mai tarziu, va cauta sa isi "umple sacul" intr-o varietate de maniere, cum ar fi consumul de alcool, cheltuirea iresponsabila a banilor, administrarea de droguri si intretinerea haotica de raporturi sexuale.

Sursa: Telegraph

Niciun comentariu: