vineri, 7 octombrie 2011

Horoscopul banilor Sagetator - profilul banilor


"Hei, mare rispitor... vrei sa petrecem ceva timp impreuna?"... Da, ma refer cu siguranta la un Sagetator, la cei nascuti sub acest semn care iubesc sa cheltuiasca banii si care de obicei au parte de destui. Sagetatorul este considerat a fi cel mai norocos semn al zodiacului. Dar cum se spune norocul si-l face omul cu mana lui, iar un Sagetator reusesete foarte bine cu optimisul sau. Ii place sa petreaca, sa viseze la tot ce este mai bun in viata si sa aiba o viata aventuroasa.

Concluzia cu Sagetatorii este ca iubesc banii si tot ceea ce pot cumpara cu ei - mai ales distractia si libertatea. Banii le ofera posibilitatea sa faca multe sau nimic, dar la urma urmei ramane la alegerea lor. Sunt "binecuvantati" in privinta banilor si tot timpul au impresia ca banii li se cuvin. Nu-si fac niciodata probleme in privinta banilor din moment ce nu au de gand sa-i pastreze. Se ghideaza deseori dupa zicala "va veni si vremea mea", de aceea sunt iubitori de jocuri de noroc si isi asuma riscuri.

Se descurca bine cu banii, desi ar prefera mai bine sa se ocupe de viitoare afacere decat sa-si bata capul cu ce au in mana. Si pentru ca sunt atat de plictisiti de lucrul cu banii, ar fi indicat sa apeleze la un contabil.

Sunt atat de buni cand este vorba de cheltuirea banilor si atat de optimisti cand isi imagineaza ca altcineva in urma lor le va umple contul! Nu se dau in laturi de la a da bani cu imprumut, mai ales prietenilor, desi aceste imprumuturi se transforma de cele mai multe ori in daruri. Insa nu este indicat sa imprumuti cu bani un Sagetator caci va uita cu siguranta sa ti-i inapoieze.

Viata sa se reduce la aici si acum, asa ca distractie placuta. Spre norocul lor se pare ca mereu sunt destui bani in jurul lor incat sa traiasca asa cum isi doresc.

Niciun comentariu: