luni, 3 octombrie 2011

Horoscopul banilor Leu - profilul banilor


Vedeta zodiacului a sosit! Leii adora sa fie pe scena, iar audienta sa fie foarte mare. De asemenea iubesc frumusetea si bogatia si de obicei se pare ca sunt "binecuvantati" cu amandoua. Atunci cand nu este pe scena, este usor sa identifici un Leu in multime. Este mereu cea mai magnetizanta prezenta din camera, inconjurata parca de o aura magica. Misiunea sa in viata este de a-si gasi locul potrivit in lumea afacerilor. Daca este ales sa conduca considera ca este o functie care i se cuvine! Risca, dar de obicei numai daca sansele sunt in favoarea sa. Uraste sa piarda (si sa arate rau!).

Flerul de jucator de care dispune poate fi benefic atata timp cat nu il conduce spre decizii financiare gresite.

Leii cred cu fermitate ca banii sunt facuti ca sa le ofere tot ceea ce isi doresc, fie ca este vorba de o casa grozava, o masina sport, sau mai multe jucarii decat ar avea nevoie. Extravaganta este cea care ii caracterizeaza. Vor gasi o cale de a gastiga bani, deoarece stiu cu siguranta cum sa-i cheltuiasca - si o vor face. "Exista mai multi acolo de unde au venit banii astia" este mereu in gandul Leilor. Le place sa-si traiasca viata cat mai bine - probabil ca un Leu a fost acela care a inventat petrecerile cu sampanie si caviar.

Daca va cheltui prea mult, cu siguranta va avea ceva rezerve ca sa revina pe linia de plutire. In caz ca nu va reusi sa faca asta, va apela cu siguranta la un bancher, din moment ce este prea mandru ca sa imprumute de la un prieten.

Secretul succesului unui leu este spiritul lui generos. Va imprumuta si ultimul ban pe care il are in buzunar - vorba aceea, ce pleaca se intoarce.

Niciun comentariu: