luni, 3 octombrie 2011

Horoscopul banilor Balanta - profilul banilor


Nu trebuie sa fie o surpriza ca cei nascuti in aceasta zodie iubesc sa-si tina totul in balanta - viata, carnetul de cecuri. Balanta se delecteaza de obicei cu frumusetea si bunastarea si este mereu in cautare de perfectiune, dornica sa fie pe placul celor din jur si uraste sa ia decizii gresite.

Se simt bine cu un partener alaturi, de preferinta cineva care sa le ajute sa-si atinga scopurile. Apreciaza intr-adevar banii si ceea ce acestia pot cumpara: tot ce are viata mai bun de oferit. Din fericire Balanta are mereu in jur destui bani incat sa-si permita sa traiasca in stilul dorit. Tanjeste dupa confort si lux si chiar crede ca ii este menit sa traiasca asa! Nu este nevoie sa mananci hamburger cand poti foarte bine sa iei un file mignon, nu? Ii place romantisul, asa ca potentialii parteneri sunt avertizati sa-si tina cartile de credit la indemana.

Ar prefera sa nu ia decizii financiare deoarece pare un pic cam plictisitor. Cele nascute sub acest semn sunt atractive si carismatice, asa ca sunt obisnuite sa obtina usor tot ce isi doresc. Isi vor plati facturile la timp doar in doua situatii: daca au noroc sau daca beneficiaza de ajutorul unui prieten.

Insuficienti bani? Balanta isi va fermeca un prieten pentru a acapata un imprumut. Nu vor ezita sa se imprumute, chiar daca risca sa nu aiba de unde sa-i inapoieze. Nu este neobisniut sa-si goleasca contul din banca pentru o cauza "nobila": fie o opera de arta sau un bilet de avion.

Niciun comentariu: