sâmbătă, 10 iulie 2010

Rac, 5 iulie - Ziua prezentatorului

Rareori vei intalni un moment de plictiseala in vietile nativilor zilei de 5 iulie deoarece energiile schimbatoare ii fac sa treaca de la un subiect la altul – degustand, testand si trecand mai departe. Cei nascuti astazi adora varietatea si viata sclipitoare, oamenii neobisnuiti si iesiti din comun, subiectele de tot felul, combinatiile de culori, fenomenele paranormale. Nativii zilei de 5 iulie sunt fermecatori si vor cuceri destul de rapid inimile celor din jurul lor. In general, le place mult sa ii distreze pe ceilalti. Ei se vor remarca ca niste tipi robusti pe care te poti baza atunci cand este vorba de intretinere, ingrijire si sprijin.

Nativii zilei de 5 iulie nu numai ca recunosc oportunitatile, ci chiar profita de ele. Ei sunt adeptii artei convingerii. Astfel, ei trebuie sa se fereasca sa foloseasca asemenea talente in actiuni de manipulare. Fermecatori si puternici, dar nu intotdeauna cu picioarele pe pamant, ei ii pot spulbera pe cei din jurul lor cu entuziasmul pe care il promoveaza. Ei vor cauta un partener sau o intreprindere stabila, ce pot sa le foloseasca eficient toate energiile si sa le structureze talentele. Acest lucru va fi privit ca o prioritate majora intr-un punct crucial din vietile lor. Acestea se vor manifesta probabil in jurul varstei de douazeci si opt spre treizeci de ani ( la prima intoarcere a lui Saturn) sau la putin dupa ce au implinit patruzeci de ani (prima faza de opozitie a lui Uranus, criza varstei mijlocii).

Adolescenta este in mod special o perioada dificila si trepidanta pentru cei nascuti pe 5 iulie. Relatiile instabile, interesele intr-o permanenta schimbare, activitatea scolara neregulata sau incapabilitatea de a mentine un program constant sunt lucruri tipice pentru nativii acestei zile. De asemenea, viata interioara imaginara este neobisnuit de activa, producand vise si fantezii stimulatoare. Aceste viziuni timpurii sunt cele care formeaza baza acestor succese si esecuri tarzii. In cazul succesului, cei nascuti astazi isi manifesta concret aceste viziuni. In celalalt caz, ei sunt speriati de puterea unor asemenea imagini si le lipseste curajul de a se integra in viata reala. Este posibil ca ei sa se retraga intr-o lume intima, de vis, in timp ce activeaza in cadrul unor locuri de munca destul de normale cu satisfactie minima.

Chiar daca persoanele nascute pe 5 iulie lucreaza la birou si au un program fix, ei pot reusi sa isi exprime fanteziile in mod creator prin practicarea unui hobby sau a altor distractii. Totusi, apar probleme cand acestia isi neglijeaza partenerul si/sau copiii, devotandu-si tot timpul liber unor astfel de actiuni. O solutie pozitiva ar fi ca hobby-ul lor sa ii includa si pe cei dragi lor (de exemplu, imbunatatirea vietii de familie, gradinaritul, ingrijirea animalelor preferate, amenajarea interioara, etc.). Nativii zilei de 5 iulie trebuie sa faca eforturi pentru a demonstra membrilor familiei ca ii iubesc cu adevarat si ca nu vor sa profite de ei.

Natura vioaie, exaltanta a celor nascuti astazi genereaza multe oportunitati interesante pentru prietenii si colegii acestora. Cea mai mare provocare pentru cei nascuti pe 5 iulie este sa mentina stabilitatea si sa evite o risipita neintemeiata a talentelor si energiilor lor.

SFATURI: Incearca sa-ti impartasesti imaginatia. Impartasind-o celorlalti, vei reusi sa luminezi vietile celor dragi si prietenilor. In cazul in care nu esti apreciat, nu intra in depresie. Mai incearca. Fii grijuliu cu sarcinile zilnice ce iti solicita atentia.

PUNCTE FORTE: Interesant ; Pasionant ; Plin de imaginatie

PUNCTE SLABE: Ciudat ; Nu te poti baza pe el ; Instabil



Niciun comentariu: