miercuri, 21 ianuarie 2009

Capricorn, 20 ianuarie - Ziua descurcaretului

Nativii zilei de 20 ianuarie sunt indivizi extrem de activi care se simt foarte bine atunci cand isi urmeaza impulsurile, orice ar implica acestea. Capacitatea de a lua decizii de moment si de a actiona in acest sens este o caracteristica a nativilor acestei zile. Ei prefera sa improvizeze in loc sa fie meticulosi si vor lua viata asa cum este ea. Indiferent cat de haotica sau deranjanta este aceasta, ei vor simti ca ii pot face fata. Starea lor interioara este adesea la fel de haotica, desi ei imprima in mod miraculous o ordine in munca lor, cel mai adesea datorita priceperii tehnice.

Umorul este mereu prezent in tot ceea ce intreprind acesti oameni energici. Circumstantele cele mai terifiante sunt adesea usurate, luminate de spiritul lor gata de orice. Desi sunt atrasi de glume si chiar vor face pe nestiutorii atunci cand considera ca este necesar, ei sunt indivizi foarte mandri care iau totul foarte in serios.

Nativii zilei de 20 ianuarie au o calitate profund umana pentru care familia si prietenii ii vor indragi. In ciuda faptului ca pot afisa un temperament rebel si sunt extrem de sinceri in parerile lor, ei vor fi foarte repede iertati de ceilalti deoarece nu exista nici un pic de rautate in iesirile lor. Datorita dragostei lor pentru amuzament, ei vor fi considerati superficiali, cu exceptia celor care ii cunosc intr-adevar. De fapt, nativii zilei de 20 ianuarie adesea duc o viata extrem de retrasa, chiar secreta, impartasind sperantele si visele doar cu cei apropiati. Majoritatea nativilor zilei de 20 ianuarie sunt prin natura lor darnici, impartind multe lucruri fara sa stea prea mult pe ganduri. Totusi, la un moment dat, ei pot avea o retinere atunci cand descopera ca cealalta parte nu merita generozitatea lor.

Desi nu sunt intotdeauna foarte sanatosi, nativii zilei de 20 ianuarie sunt extrem de flexibili din punct de vedere fizic, emotional si intelectual si sunt capabili sa supravietuiasca multor catastrofe de-a lungul vietilor. Ei vor reusi intotdeauna sa le depaseasca, inspirati de optimismul lor incurabil. Desi sunt in general de partea asupritului si manifesta o simpatie extrem de protectoare, nativii zilei de 20 ianuarie pot deveni uneori foarte dictatoriali, rol care nu li se potriveste deloc. Ei nu sunt adeptii impunerii cu forta a regulilor pe care le stabilesc. Este posibil ca, datorita stilului lor flexibil, sa nu fie luati in serios de catre ceilalti.

Sentimentali, expresivi si grijulii, nativii pot face uneori greseli evidente de judecata. Totusi, ei vor actiona fara nici o urma de rautate. Mentinerea unei atitudini pozitive fata de viata si curajul de a rezista pe pozitie reprezinta un exemplu pentru ceilalti.

SFATURI: Priveste in jur inainte de a sari cu capul inainte. Permite-le si celorlalti sa se exprime fara sa reactionezi prematur. Fii mult mai rabdator. Incearca sa nu mai soliciti atat de multa atentie.

PUNCTE FORTE:

Expresiv

Flexibil

Inimos

PUNCTE SLABE:

Haotic

Ireal

Suparator

Niciun comentariu: