duminică, 11 ianuarie 2009

Copiii indigo


Aparent, copiii indigo au misiunea de a schimba planeta. Multi dintre ei au spirale ADN modificate, care le dau un sistem imunitar incredibil de puternic, care invinge si SIDA.

"Am intilnit astfel de copii in China, India, Vietnam, etc. Sunt sigur ca ei vor schimba viitorul civilizatiei noastre", a mai spus doctorul Lugovenko. In timp ce agentiile spatiale cele mai renumite din lume incearca sa gaseasca urme de viata pe planeta Marte, un baietel de opt ani - Boriska - le spune parintilor si prietenilor tot ce stie despre civilizatia martiana.

Boriska isi aminteste de viata lui precedenta. Specialistii spun ca el stie informatii care în mod normal nu are cum sa le cunoasca. Un jurnalist rus a vorbit recent cu baiatul despre cunostintele si experientele lui unice.

- Boriska, chiar ai trait pe Marte?

- Da, am trait, e adevarat. Imi amintesc acele vremuri, cind aveam 14 sau 15 ani. Martienii duceau mereu razboaie asa ca adesea a trebuit sa particip la raiduri aeriene cu un prieten. Puteam sa calatorim in spatiu si timp cu nave rotunde, dar observam viata de pe Pamint in nave triunghiulare. Navele martiene sunt foarte complicate. Sunt facute din straturi si pot calatori oriunde în univers.

- Acum exista viata pe Marte?

- Da, exista, dar planeta si-a pierdut atmosfera cu multi ani în urma ca rezultat al unei catastrofe globale. Dar martienii inca mai traiesc acolo, in subteran. Ei respira bioxid de carbon.

- Cum arata acesti martieni?

- Oh, sunt foarte înalti, mai mult de sapte metri. Au calitati incredibile.

Cind am aratat baiatul nostru diversilor oameni de stiinta, inclusiv cercetatori OZN, astronomi si istorici, cu totii au fost de acord ca ar fi fost practic imposibil ca baiatul sa inventeze toate aceste povesti, a spus mama lui Boris.

Niciun comentariu: