miercuri, 2 noiembrie 2011

Cuvinte alese

Debbie Ford: "Mintea te poate duce acolo unde inima tânjeşte să ajungă."

Henry Ford: "Nu-ţi poţi contrui o reputaţie pe ce urmează să faci."

Gary Ryan Blair: "Fă mai mult decât se cere! Care este diferenţa între cineva care îşi atinge scopurile constant şi cineva care petrece întreaga viaţă urmându-l pe primul? Acel kilometru în plus!"

Zig Ziglar: "Succesul este utilizarea la maximum a capacităţilor pe care le posezi."

Marianne Williamson: "Succesul înseamnă că ne ducem la culcare ştiind că talentele şi abilităţile noastre au fost utilizate într-un mod care serveşte altora."

Dostoievski: "Dacă vrei să învingi lumea toată, învinge-te pe tine!"

C.S. Lewis: "Cred în Dumnezeu aşa cum cred în soare, nu pentru că îl pot vedea, ci pentru că, datorită lui, toate lucrurile se pot vedea."

Albert Schweitzer: "Fă ceva minunat. Oamenii ar putea imita gestul tău."

Paul Martinelli: "Una din lecţiile pe care am învăţat-o este: calitatea răspunsurilor pe care le primim este determinată de calitatea întrebărilor pe care le punem."

Balzac: "Dacă ai dreptul sa fii mândru de ceva, este vorba de puterea câştigată prin tine însuţi şi căreia îi eşti deopotrivă cauză, efect, principiu şi rezultat."

Mircea Eliade: "Cea mai preţioasă călătorie este aceea către sufletul nostru, către noi înşine. Călătorie ce o facem în singurătate."

"Un zâmbet nu costă nimic, dar oferă multe."

Victor Martin: “Dacă facem realitatea un vis, avem impresia că putem transforma visele în realitate.”

"Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia."

Viorel Muha: "Cât putem fi de orbi şi de surzi cateodată unii dintre noi, prin faptul că nu vedem şi nu auzim cum trece viaţa pe lângă noi. Doar la bătrâneţe realizăm asta, când chiar nu mai vedem şi nu mai auzim."

Niciun comentariu: