sâmbătă, 1 octombrie 2011

Horoscopul banilor Gemeni - profilul banilor


Gemeni - profilul banilor

O petrecere cu multe cock-tail-uri este minunata pentru a-si face noi prieteni, este Raiul pe pamant pentru amuzantii si vorbaretii Gemeni. Imprevizibilii Gemeni iubesc sa-si cheltuiasca banii, fara a-si face griji de viitor. Carisma lor ii va conduce cu siguranta catre un nou castig!

Adora flexibilitatea, deci cu siguranta nu vor primi ca premiu de fidelitate un ceas de aur dupa 25 de ani de munca - vor schimba 25 de slujbe in acest timp! Banii sunt un rau necesar pentru ei. Hei, sunt atatea de facut! Si daca e nevoie de bani pentru asta, asa sa fie - Gemenii vor gasi cu siguranta o metoda pentru a face rost de ei.

Slujbele sunt foarte cautate de protagonistii acestei zodii, pentru ca atunci cand sunt ocupati se simt bine. Adora sa aiba mai mult de o slujba la care sa se adauge si cateva "scheme" pentru a face ceva bani in plus - aceasta este o zi perfecta de munca pentru ei. Se potrivesc cel mai bine la vanzari din moment ce asa pot vorbi tot timpul, iar orarul este destul de flexibil. Si sa nu va mire - pot vinde chiar gheata unui eschimos! Rar vei vedea pe cineva nascut sub acest semn care sa-si faca griji in privinta banilor, din moment ce sunt atat de increzatori in fortele lor incat pot scoate un iepure din orice joben.

Niciun comentariu: