joi, 11 martie 2010

Pesti, 9 martie - Ziua calatorului in spatiu

Indivizii abstracti si visatori nascuti pe data de 9 martie sunt preocupati de examinarea si explorarea spatiului din jurul lor. Curiosi din fire, ei nu se multumesc pana nu ajung la miezul unui subiect sau al unei probleme. Nativii manifesta o repulsie pronuntata fata de orice forma de afectiune, autoritate sau condescendenta fata de alte persoane si au puterea de a ramane naturali in ce priveste modul de abordare a vietii. Din cauza idealismului lor extrem, ei sunt de partea celor aflati pe pozitii de subalterni si au tendinta de a fi protectori cu cei saraci si cu cei slabi. Sunt indivizi puternici cu un magnetism personal bine dezvoltat si cu o intuitie pe care se pot baza.

Nativii mai evoluati ai zilei de 9 martie se bazeaza foarte mult pe instinct. Desi nimeni nu poate nega puterea mintii lor, in multe cazuri ei aleg sa actioneze impotriva tuturor probabilitatilor, a logicii si a tot ce pare adevarat in favoarea a ceea ce le dicteaza al saselea simt (in special cand e vorba de relatii si hotarari de viata cruciale). Desi uneori sunt acuzati ca traiesc intr-o alta lume, cei nascuti in aceasta zi inteleg foarte bine mecanismul de functionare al vietii, dar sunt capabili in acelasi timp sa vada esenta si potentialul intr-o situatie data. Indiferent cum sunt catalogati, majoritatea nativilor au un punct de vedere mai elevat sau mai obiectiv decat orice persoana obisnuita. Astfel, ei pot da sfaturi valoroase, mai ales ca adesea ofera un punct de vedere pe care persoana respectiva nu l-a luat in considerare.

Persoanele nascute in ziua de 9 martie traiesc adesea un conflict intre latura lor stabila si educata si dorinta de a avea libertate, de a-si lasa mintea sa hoinareasca pe taramul viselor si al ideilor. Daca sunt prinsi intr-o pozitie de mare responsabilitate personala (familie, serviciu, pozitie sociala) s-ar putea simti frustrati. Datorita faptului ca nativii sunt persoane foarte capabile, ceilalti vor deveni in mare masura dependenti de ei. Astfel, trebuie sa aiba grija sa-si pastreze cateva portite prin care sa poata evada din cand in cand pentru a-si manifesta latura aventuriera si oarecum ciudata a personalitatii lor.

Nativii zilei de 9 martie sufera in general mari transformari de-a lungul vietii. Pentru ei este cat se poate de natural sa se mute dintr-un serviciu in altul, dintr-un loc in altul, sa treaca de la o relatie la alta deoarece le place varietatea si sunt precauti cand este vorba de angajamente.

Oamenii nascuti in aceasta zi care nu au ajuns sa se cunoasca in profunzime sunt adesea surprinsi sa descopere cat de puternici pot fi. Odata ce incep sa isi dea seama de acest lucru si isi exercita puterea, nativii vor avea de-a face cu o noua dimensiune a vietii lor. Se vor bucura de noua perspectiva, dar de asemenea se pot confrunta cu multe dificultati noi. Intr-adevar, uneori pot simti nevoia sa renunte la indatoririle lor lumesti, sa respinga o viata de compromisuri si sa aspire la ceva superior.

SFATURI: Cunoaste-te mai bine. Hotaraste ce ai de facut. Exista momente cand este mai bine sa nu te raportezi la ceilalti. Exerseaza-ti magnetismul personal. Ai curajul sa mergi cat poti de departe.

PUNCTE FORTE:

Intuitiv

Visator

Abstract

PUNCTE SLABE:

Spirit de sacrificiu

Detasat

Supratensioant



Niciun comentariu: