vineri, 14 noiembrie 2008

Nokia N95, telefonul media al anului in Europa

Telefonul multimedia Nokia N95, un "varf de lance" ale companiei, a fost desemnat telefonul media al anului 2007-2008 in Europa, de catre European Imaging and Sound Association (EISA), anunta compania.

EISA este una dintre cele mai importante asociatii europene de presa cu profil economic. "Modelul N95 dispune de toate functiile pe care si le-ar putea dori cineva de la un dispozitiv mobil. El nu este doar un simbol al statutului social, ci este in primul rand un instrument de comunicare de generatie viitoare, modalitatea ideala de a fi mereu implicat si conectat cu cei din jur", si-a motivat EISA alegerea.

Functiile care au atarnat greu in alegerea terminalului N95 sunt sistemul de navigatie GPS, camera de 5 megapixeli ce foloseste lentile Carl Zeiss si capabilitatile de inregistrare video in format MPEG4, cu pana la 30 de cadre pe secunda. EISA a remarcat de asemenea vitezele mari de transfer de date, de pana la 3,5 Mbps, browserul web avansat, capabilitatile Wi-Fi, slotul pentru cartele microSD si compatibilitatea cu numeroase formate muzicale.

Niciun comentariu: