duminică, 20 februarie 2011

SEMNIFICATII INEDITE ALE LUNII PLASATE ÎN SEMNE


Fiecare dintre planetele (sau astrii) ce se utilizeazã curent în astrologie prezintã o multitudine de semnificatii. Luna nu face nici ea exceptie, simbolismul sãu fiind deosebit de complex. În afarã de interpretãrile uzuale ale Lunii (imaginatie, sensibilitate, subconstient, maternitate, trecut, emotii, etc.), acest satelit al Terrei si luminãtor al noptii ne oferã indicatii si asupra posibilitãtilor de a atinge popularitatea (sau, la o scarã mai mare, chiar celebritatea), despre un domeniu marcat de instabilitate în viata noastrã, despre atitudinea fatã de femei, despre spiritul gregar (tendinta de a copia fãrã discernãmânt atitudinile si comportamentele celorlalti) sau atitudinea fatã de psihologie. Sã dezvoltãm asadar aceste aspecte ale Lunii.

LUNA ÎN BERBEC: persoana manifestã o nesigurantã în luarea deciziilor, vointa sa fiind destul de oscilantã, de instabilã. Poate obtine popularitate printr-o activitate sportivã, industrialã sau militarã. Sunt posibile serioase conflicte cu femeile, din cauza unui spirit de competitie dezvoltat (imprimat în subconstient). Aceastã persoanã poate actiona într-o anumitã directie doar pentru cã asa face toatã lumea. Simtul psihologic al persoanei este slab (dar încearcã sã perceapã punctele nevralgice ale concurentilor sãi).

LUNA ÎN TAUR: indicã o anumitã instabilitate în plan material (stabilitatea materialã oferã persoanei sigurantã la nivel emotional). Fiinta poate obtine popularitate printr-o afacere, prin activitãti artistice (muzicã, arte plastice, creatie vestimentarã) sau prin diverse preocupãri ori activitãti financiar-bancare. Relatiile cu femeile sunt calme, armonioase, iar atitudinea fatã de un anume curent sau modã este de acceptare pasivã (pentru a fi în rând cu lumea). Persoana are aptitudini psihologice si este receptivã la orice posibilitãti de câstig material. Dacã Luna în Berbec intuieste când sã actioneze, când sã se afirme, Luna în Taur intuieste când sã facã tranzactii financiare de succes.

LUNA ÎN GEMENI: indicã o persoanã cu o anumitã labilitate mentalã (gânduri împrãstiate, idei usor haotice), instabilitatea fluxului gândirii aducând probleme de concentrare. Fiinta poate deveni un scriitor faimos si poate avea o exprimare sensibilã, afectuoasã, reusind sã creioneze imagini foarte vii prin cuvintele sale. Poate deveni adeptul unui anumit curent intelectual si are o atitudine deschisã si comunicativã fatã de femei. Intuitia persoanei se manifestã în plan intelectual, iar psihologia este apreciatã din punct de vedere comunicational.

LUNA ÎN RAC: indicã o persoanã ce poate beneficia de o mare popularitate (sau chiar faimã), cu puternice calitãti psihologice, dar si cu o situatie familialã (chiar locativã) uneori incertã, instabilã, nesigurã. Persoana este adepta modei retro, admirând tot ceea ce o proiecteazã în trecut (romane istorice, filme istorice, muzee, colectii, anale, cronici, etc.). Nativul în cauzã poate exprima la superlativ valorile si caracteristicile feminine, având o mare deschidere fatã de femei. Intuitia este puternicã si se manifestã prin premonitii, presentimente, "simtiri" intense.

LUNA ÎN LEU: fiinta respectivã oscileazã în ceea ce priveste asumarea unor decizii, vointa sa pendulând adesea. Admirã femeile puternice, dominatoare, strãlucitoare, care manifestã un talent aparte, având cu acestea raporturi de fortã (dominare sau subordonare). Persoana are posibilitãti de a obtine faima, dar, mai ales o cautã cu îndârjire, pentru a fi mereu în centrul atentiei. Nativul vrea sã iasã în evidentã, pentru a atrage atentia celorlalti si stie ce sã le arate (imaginea fiind aici esentialã) pentru a le capta interesul. Simtul psihologic este slab, persoana fiind fie teatralã (sau ipocritã), fie declarându-si intentiile în mod direct, brutal. Creativitatea persoanei este inconstantã, alternând perioadele de inspiratie cu cele de platitudine.

LUNA ÎN FECIOARÃ: acest nativ are oscilatii în plan profesional si manifestã un deosebit simt critic fatã de persoanele de sex feminin. Fiinta poate fi faimoasã în activitatea profesionalã, în elaborarea unor regimuri alimentare, sau în aplicarea unei forme de medicinã (clasicã sau neconventionalã). Psihologia este privitã cu discernãmânt si valorizatã corect, practic. Luna în Leu aduce multã inspiratie, ce se manifestã dinamic, intens, arzãtor, în timp ce Luna în Fecioarã aduce o cenzurare mentalã a inspiratiilor, intuitiilor, sensibilitãtii si teama de a fi mai altfel decât ceilalti.

LUNA ÎN BALANTÃ: nativul respectiv manifestã inconsecventã si oscilatii în relatia de cuplu dar si în viata socialã (desi acesta le idealizeazã pe ambele). Fiinta în cauzã dã dovadã de amabilitate, tolerantã si întelegere fatã de femei, manifestând chiar cordialitate. Simtul psihologic se manifestã printr-o mare dozã de diplomatie. Persoana este dependentã de ceilalti, motiv pentru care îi imitã sau le acceptã pasiv initiativele. Aceastã persoanã poate obtine popularitate în plan artistic, juridic, si poate avea o inspiratie rafinatã, elevatã. Apreciazã foarte mult armonia emotionalã în viata de familie.

LUNA ÎN SCORPION: în ciuda pozitiei debile a Lunii, nativul poate avea o anumitã charismã, un magnetism erotic deosebit, o senzualitate intensã. Simtul psihologic este puternic dezvoltat (percepe mistere si abisuri din psihicul celorlalti oameni), iar relatiile cu femeile pot fi mai mult sau mai putin tensionate. Pot apare oscilatii în manifestarea propriei sexualitãti, iar inspiratia este orientatã cãtre domenii oculte, abisale. Sexualitatea, misterele, stiintele secrete, practica psihanalizei - toate acestea pot aduce popularitate nativului respectiv.

LUNA ÎN SÃGETÃTOR: ne indicã manifestarea generoasã a inspiratiei la acest nativ, care poate deveni celebru prin activitãti sportive, juridice, spirituale, religioase, prin cãlãtorii sau excursii în tãri strãine. Persoana nu are abilitãti psihologice, trecând direct la subiectul ce o intereseazã. Relatiile cu femeile sunt pline de optimism si întelegere, de generozitate si expansivitate. Fiinta are oscilatii în alegerea unei filosofii de viatã sau a unei cãi de evolutie spiritualã.

LUNA ÎN CAPRICORN: din cauza pozitiei nefavorabile a Lunii, inspiratia, simtul psihologic, intuitia sunt reprimate sau inhibate. Relatiile cu celelalte femei sunt în acest caz austere, rigide, formale, lipsite de profunzime. Persoana poate dobândi faimã în plan profesional, social, dar cariera sa va înregistra multe oscilatii. Nativul este în general de un conformism rigid.

LUNA ÎN VÃRSÃTOR: aceastã pozitie conferã o intuitie si o inspiratie explozive, orientate cãtre domenii noi, revolutionare. Fiinta este nonconformistã si are relatii fraterne, amicale cu femeile. Dacã Luna în Scorpion aduce interes pentru psihologia abisalã, Luna în Vãrsãtor conduce cãtre psihologia transpersonalã. Fiinta poate deveni un astrolog, un inginer, un regizor sau un astronom celebru. Persoana în cauzã oscileazã în atitudinea sa fatã de cunoastere.

LUNA ÎN PESTI: aceastã fiintã poate avea inspiratii sau trãiri mistice, parapsihice, se poate considera un "ales divin". Atitudinea sa fatã de femei va fi miloasã, compasivã, îngãduitoare. În raport cu psihologia, persoana poate avea o orientare mai curând religioasã, confuzã sau dogmaticã. Fiinta poate deveni un artist, un vindecãtor sau mistic faimos (preot, cãlugãr, teolog). Credinta religioasã a persoanei va fi relativ oscilantã.

Asa cum indicã si ideograma sa, Luna reprezintã o cupã sau un rezervor gol, ce este însetatã de:

decizii, dinamism, curaj, fortã - în Berbec;

stabilitate, valori concrete, inspiratii artistice, posesiuni - în Taur;

idei, gânduri, informatii, miscare - în Gemeni;

emotii, imaginatie, romantism, tandrete - în Rac;

vointã, creativitate, talent, strãlucire - în Leu;

discernãmânt, precizie, puritate, devotament - în Fecioarã;

rafinament, sociabilitate, elegantã, simtul dreptãtii - în Balantã;

senzualitate, mister, profunzime, nevoie de transformare - în Scorpion;

optimism, independentã, expansivitate, generozitate, întelegere - în Sãgetãtor;

rigoare, pragmatism, perseverentã, întelepciune, detasare - în Capricorn;

originalitate, cunoastere, nonconformism, excentricitate - în Vãrsãtor;

misticism, credintã, compasiune, secret, subtilitate - în Pesti.

Luna ne asteaptã asadar în permanentã sã îi aflãm misterele.

SEMNIFICATIILE LUNII ÎN ASTROLOGIA KARMICÃ

(articol scris de Sorin Bratoveanu)

De obicei, în astrologia karmica se acordã o mare importantã (justificatã, de altfel) Nodurilor lunare, dar insuficientã atentie se acordã Lunii. În ce priveste semnificatia Nodurilor lunare, vom spune doar cã Nodul Nord lunar este corelat cu viitorul: nu doar cu restul de ani pe care-i avem de parcurs în viata prezentã, ci si cu vietile (reîncarnãrile) viitoare.

Într-o astrogramã natalã, analizatã din punct de vedere karmic, Luna (Atentie! Nu ne referim la Lilith sau Luna Neagrã) indicã dominanta emotionalã pe care am avut-o în vietile anterioare (cele mai recente), dar si anumite continuturi inconstiente semnificative ale nativului respectiv. Natura acestora poate fi determinatã, în linii mari, de pozitia în semn a Lunii, iar manifestarea armonioasã sau dizarmonioasã a acestor impregnãri profunde este indicatã de aspectele Lunii (aspectele benefice indicã manifestãri favorabile, aspectele negative indicã manifestari tensionate, dificile ale tendintelor inconstiente). Încercãm acum sã elucidãm aceste continuturi psihice profunde în functie de dispunerea Lunii în zodii.

1. Luna în Berbec - la nivel inconstient, acest nativ are o mare dozã de dinamism, combativitate, orgoliu, încredere în propriile forte, capacitate de a-i mobiliza pe cei din jur. Dacã Luna are aspecte negative, putem vorbi despre agresivitate subconstientã si porniri violente, tensiuni emotionale.

2. Luna în Taur - la nivel inconstient, persoana are o mare nevoie de sigurantã materialã, de stabilitate pe termen lung, de armonie, de manifestãri estetice, artistice în preajma sa sau la care sã participe. Aspectele tensionate ale Lunii pot aduce un materialism exacerbat, manifestat prin lãcomie, zgârcenie, obsesia acumulãrii si o posesivitate crescutã fatã de cei apropiati.

3. Luna în Gemeni - ne indicã un nativ ce pãstreazã anumite cunostinte acumulate în vietile precedente, la care acum poate avea sau nu acces. Persoana este foarte curioasã si tinde sã acumuleze si acum un volum uneori excesiv de date, cunostinte, combinate cu o mare nevoie de a comunica, de a relationa cu alti oameni. Dacã Luna are aspecte negative, nativul va acumula prea multe informatii, fãrã discernãmânt (asupra utilitãtii practice a informatiilor), fãrã a le întelege în mod real; va avea dificultãti în comunicare si în relatiile cu ceilalti.

4. Luna în Rac - indicã o persoanã care ascunde în inconstient tendinte materne, protectoare, dorinta de a avea o familie, o dozã mare de romantism, sensibilitate, multã nostalgie si o nevoie de protectie. Aspectele negative primite de Lunã ne aratã o anumitã irascibilitate sau nervozitate, dependentã excesivã de cei apropiati, multã pasivitate si tendinta de a trãi prea mult în trecut (amintiri, evocãri, reminiscente).

5. Luna în Leu - ne indicã o persoanã care este impregnatã la nivel profund, inconstient, cu o mare dozã de fortã, curaj, aptitudini de lider, pasionalitate, nevoie de a iubi intens si creativitate artisticã. Dacã Luna are aspecte nefavorabile, nativul va manifesta violentã emotionalã, porniri tiranice, încãpãtânare, tendinte colerice, dorinta de a strãluci întotdeauna, izvorâtã din arogantã, din egocentrism.

6. Luna în Fecioarã - ne aratã un nativ ce ascunde în fiinta sa o dozã semnificativã de pragmatism si eficientã, combinate cu tendinte analitice, simt critic, nevoie de puritate si de a-i servi pe ceilalti oameni. Aspectele negative pot aduce persoanei un simt critic exacerbat si distructiv, porniri materialiste excesive, scepticism, tendinte obsesive, maniacale, ipohondrie.

7. Luna în Balantã - indicã o fiintã ce are în inconstientul sãu multã sociabilitate, gusturi rafinate, simt estetic sau artistic, nevoie de dreptate, armonie interioarã, curiozitate, nevoie de relatii (mai ales relatii de cuplu). Aspectele negative primite de Lunã genereazã o dependentã exageratã de relatii, pasivitate crescutã sau indolentã, neîncredere în propria fiintã, obsesia spiritului justitiar, nervozitate si porniri conflictuale.

8. Luna în Scorpion - indicã o fiintã ce ascunde în inconstient o mare senzualitate, o sete de transformare, o mare dozã de mister personal, multe dorinte, mai ales erotice, o nevoie de a revolutiona totul, multã profunzime. Aspectele negative ale Lunii vor genera porniri distructive puternice, obsesii sexuale puternice sau o înclinatie cãtre perversiuni sexuale, secretomanie, atractie mãritã pentru ocultism, vrãjitorie, magie (eventual magie neagrã, pentru a-si satisface dorintele frustrate).

9. Luna în Sãgetãtor - ne aratã o fiintã ce are în inconstientul sãu multã generozitate, optimism, expansivitate, nevoie de a realiza cãlãtorii lungi, bunã capacitate de întelegere, aspiratie spiritualã. Si aici aspectele negative pot genera înclinatie cãtre excese variate, instabilitate, porniri agresive, spirit aventurier, o anumitã lãcomie sau megalomanie, atasament excesiv fatã de o anumitã religie sau filozofie (fanatism).

10. Luna în Capricorn - ne indicã o fiintã ce este impregnatã la nivel inconstient de simt practic, rãbdare, eficientã, inteligentã aplicativã, întelepciune, o anumitã profunzime, ambitie. Aspectele negative aduse Lunii de alte planete aduc nativului o sete obsesivã de putere, încãpãtânare, materialism exacerbat, tendintã de a se folosi de cei din jur la modul egoist, rigiditate, conservatorism excesiv.

11. Luna în Vãrsãtor - aratã cã nativul este impregnat la nivel inconstient de spirit fratern, sete de cunoastere, atractie cãtre ocultism, parapsihologie, interes pentru grupuri, organizatii, pentru probleme globale, pentru tehnologia de ultimã orã, nevoia de relatii, de comunicare. Aspectele negative primite de Lunã pot aduce unele tulburãri psihice, înclinatie cãtre haos si rebeliune, logoree, dependentã de prieteni, de relatii, idealism fantasmagoric, utopic, instabilitate emotionalã.

12. Luna în Pesti - indicã o fiintã impregnatã la nivel inconstient de credinta în divin, capacitate de dãruire si sacrificiu, simt artistic, imaginatie amplã, inspiratie, intuitie, interes pentru misticism, ezoterism, compasiune, profunzime. Aspectele negative primite de Lunã aduc nativului iresponsabilitate, tendinta de a fugi de realitate, confuzie interioarã, imaginatie excesivã si necontrolatã, nesigurantã interioarã, înclinatie cãtre iluzionare si credulitate, atractie cãtre intoxicante (alcool, droguri).

Semnificatia karmicã a Lunii este mai amplã, nerezumându-se doar la aceastã elucidare a impregnãrilor inconstiente. Este necesar sã vedem si pozitia relativã a Lunii în raport cu celelalte planete.

continuare

Luna este guvernatoarea zodiei Racului, ceea ce explică legătura sa cu trecutul, înclinatia către nostalgie, memoria stărilor emotionale. Tendinta Racului si, implicit, a Lunii de a regresa în trecut nu se opreste însă la perioada tineretii, adolescentei sau copilăriei (psihologii moderni caută în evenimentele deosebite ale copilăriei, mai ales în cele nefericite, cauzele complexelor sau sechelelor emotionale ale adultului), ci merge mai departe în sensul invers al curgerii timpului, spre vietile anterioare (în acestea s-au generat de fapt cauzele dificultătilor sau succeselor din existenta prezentă).

Pentru a întelege mai bine, dar la modul global, conjuncturile sau climatul de ansamblu al câtorva vieti anterioare, dar si directiile de urmat în viata prezentă, vom examina planetele ce încadrează Luna. Planeta aflata înaintea Lunii (în sensul de miscare a planetelor pe cercul zodiacal) este cea care ne oferă informatii despre vietile anterioare ale nativului. Planeta aflată după Lună ne oferă informatii despre orientarea de ansamblu pe care nativul ar trebui să o aibă în viata actuală (ca si Nodul Nord lunar; uneori planeta de după Lună coincide cu planeta guvernatoare a Nodului Nord lunar, numită si Regent Karmic Nord, iar planeta dinaintea Lunii coincide cu Regentul Karmic Sud, desi aceste pozitii si demnităti pot fi si inversate). Iată cum putem întelege aceste elemente.


Soare înaintea Lunii - ne arată că nativul a avut vieti anterioare marcate de strălucire, creativitate, dinamism. Fiinta a putut trăi la curti regale sau în familii nobiliare, putând juca un rol de lider, de artist, dar a putut dezvolta si unele tendinte negative (arogantă, tendinte tiranice, impulsivitate, infantilism).

Mercur înaintea Lunii - indică vieti anterioare în care nativul a trăit în medii culte, intelectuale, în care si-a putut manifesta inteligenta si a asimilat numeroase informatii. Persoana a fost un scriitor, un purtător de cuvânt, un savant, dar a dezvoltat si tendinte mercuriene negative (superficialitate, instabilitate, înclinatie către escrocherie, ipocrizie).

Venus înaintea Lunii - indică vieti anterioare pline de rafinament, gratie si preocupări artistice. Nativul a avut o viată socială amplă si s-a preocupat suficient de aspectele material-financiare ale vietii. Fiinta a putut acumula si unele caracteristici negative de personalitate (indolentă, lăcomie, dependentă excesivă).

Marte înaintea Lunii - ne arată o fiintă care a avut existente anterioare trăite în medii militare, în conjuncturi războinice, în conditii dure, extrem de dificile. Nativul a putut fi un militar de carieră, un luptător, un lider semnificativ, dar a putut dezvolta si unele defecte (înclinatie către violentă, agresivitate, porniri distructive, intolerantă).

Jupiter înaintea Lunii - arată că nativul a avut vieti anterioare trăite în medii spirituale, religioase sau chiar universitare. Persoana a putut fi un profesor, un preot, un filozof absorbit în abstractiuni metafizice, un călător (sau un aventurier). Fiinta a putut dezvolta tendinte jupiteriene negative (lăcomie sau înclinatie către excese, lăudărosenie, optimism nerealist).

Saturn înaintea Lunii - indicăa existente precedente trăite în medii austere (sărăcie, restrictii, limitări de ordin material, social, politic sau religios), care au lăsat fiintei la nivel inconstient o amprentă de melancolie si pesimism. Uneori este vorba despre un fost lider (politician), un savant, un întelept ce a trăit în asceză; persistenta unor defecte este posibilă (rigiditate, încăpătânare, duritate, răceală, etc.).

Uranus înaintea Lunii - indică vieti precedente trăite în cadrul unor grupuri, organizatii, în contextul unor mari frământări sociale, eventual de natură revolutionară. Nativul a putut fi un astrolog, un savant nonconformist, un aventurier ce îndrăgea spatiul si libertatea. A putut dezvolta si unele defecte (excentricitate, înclinatie către haos, anarhie, rebeliune, etc.).

Neptun înaintea Lunii - indică existente anterioare trăite în medii mistice, în izolare (mânăstiri, temple, insule pustii) sau cu preocupări pentru magie, ezoterism, ocultism, plante si procedee vindecătoare, în spitale sau alte asezări medicale. Fiinta este un fost călugăr, magician sau vindecător (dar a putut dezvolta si tendinte gen: înclinatie către trădare, năuceală, masochism, instabilitate).

Pluton înaintea Lunii - indică vieti anterioare în care fiinta s-a înconjurat de un mister profund, datorită preocupărilor sale misterioase (vrăjitorie, alchimie, studierea otrăvurilor mortale, sexualitatea magică, etc.). Nativul a putut fi un călău, un magician, un bărbier-chirurg, un alchimist (uneori a dezvoltat tendinte negative: violentă abisală, înclinatie către răzbunare, obsesii sexuale, etc.).

Este evident că pozitia planetei dinaintea Lunii (favorabilă: domiciliu, exaltare, sau nefavorabilă: exil, cădere) si aspectele pe care le realizează (benefice sau malefice) vor influenta interpretarea acesteia din punct de vedere karmic.

Planeta de după Lună

Soare după Lună - arată că fiinta trebuie să se orienteze în viata prezentă către afirmare, punerea în valoare a propriei personalităti, strălucire, creativitate, către asumarea unei pozitii de lider sau conducător.

Mercur după Lună - arată că nativul trebuie să se orienteze în viata actuală către comunicare, cultivarea amplă a capacitătilor mentale (inteligentă, logică, ratiune, deductie, capacitate de analiză) si deschiderea fată de alti oameni (găsirea unui anturaj).

Venus după Lună - arată ca fiinta trebuie să se orienteze în prezenta existentă către viata socială, domeniul artistic, preocupări material-financiare si către cultivarea cât mai plenară a iubirii.

Marte după Lună - arată că nativul trebuie să se orienteze în viata actuală către cultivarea si manifestarea dinamismului, combativitătii, vointei, initiativei si spiritului de competitie, a capacitătilor de lider (manifestate, de exemplu, printr-o carieră militară sau sportivă).

Jupiter după Lună - arată că fiinta trebuie să se orienteze în viata prezentă către cultivarea unei întelegeri profunde, în contextul realizării unor studii superioare (si a urmării unei cariere universitare, academice), a unor activităti în plan religios, spiritual, juridic sau în realizarea unor călătorii în tări străine.

Saturn după Lună - arată că fiinta trebuie să se orienteze în viata actuală către realizarea unei cariere importante (în plan profesional, administrativ sau politic), către dobândirea întelepciunii, răbdării, profunzimii, către asumarea unei posturi de lider.

Uranus după Lună - arată că fiinta trebuie să se orienteze în prezenta existentă către cunoastere si manifestarea armonioasă a nonconformismului, prieteniei, nevoii de comunicare în cadrul unor grupuri, interesului pentru ocultism (mai ales astrologie) si domeniul stiintific.

Neptun după Lună - arată că nativul trebuie să se orienteze în prezenta viată către cultivarea si manifestarea armonioasă a credintei, iubirii christice, capacitătii de dăruire si sacrificiu, compasiunii, aptitudinilor vindecătoare si a preocupărilor pentru ezoterism si ocultism.

Pluton după Lună - arată că nativul trebuie să se orienteze în prezenta existentă către o transformare profundă (în domeniul indicat de casa unde se situează Pluton), către reformularea propriilor convingeri, către cultivarea misterului si primirea unor initieri cu rol benefic în evolutia spirituală personală, către trăirea plenară a sexualitătii.

Desigur, si în cazul planetei de după Lună este important să analizăm pozitia în semn, în casă si aspectele, elemente care ne oferă informatii suplimentare pentru o interpretare karmică.

Un comentariu:

Anonim spunea...

EU SUNT Kety Sandy vreau să dau mulțumiri și i se va da întotdeauna datorită dregbo care a adus înapoi divorțeze de soțul meu, care mi-a lăsat pentru 6 ani în 48 oră, am spus despre acest lucru săptămâna trecută, dar am promis să-i spuneți întotdeauna oamenilor despre acest lucru în fiecare week-end astfel încât cei care nu au citit despre el săptămâna trecută va citi despre el în această săptămână, am fost în căutarea pentru modul de a ramane insarcinata si cum să obțineți divorțeze de soțul meu înapoi la viața mea, pentru că-l iubesc cu toată inima mea, am Nu l-ar putea înlocui cu orice organism, o zi am fost uitam la televizor mea când am văzut o doamnă și mulțămiți, unul dregbo și spune lumii cum a ajutat-am fost atât de șocat nu am putut sa cred pentru că niciodată n-am învățat că există puteri care poate aduce căsătorie înapoi pierdut, atunci care a fost cum am decis să-l contacteze prea pentru că am într-adevăr nevoie de divorțeze de soțul meu înapoi, când l-am contactat i-am spus totul și mi-a spus să nu vă faceți griji că divorțul soțul meu va fi cu siguranta din nou pentru mine, în termen de 48 oră la prima nu am putut să cred că am fost gândit cum ar putea cineva care a trecut de 6 ani se întoarcă în termen de 48 de ore, astfel încât atunci am decis sa ma uit la și a vedea, de necrezut în următorii 48 de ore am primit un telefon de la număr necunoscut asa ca am alege apel următorul lucru i-ar putea auzi a fost vocea mea soți a fost pleda si ma cerșit la telefon că ar trebui să-l ierte că eu ar trebui să uite tot ce s-au întâmplat ca el nu știa ceea ce a venit peste el, el nu a promis să plece pentru orice motiv, că el a fost foarte rău pentru ce a făcut, am fost atât de surprins, deoarece nu am crezut că acest lucru ar putea întâmpla, astfel că a fost modul în care am acceptat scuzele lui și în dimineața următoare sa întors acasă să mă cunoască și încă pledând pentru mine să-l ierte i-am spus că totul este în regulă, care l-am iertat, că a fost cum am început din nou și are Chang, am promis să spun această mărturie în post de radio, comentând această mărturie că acum sunt insarcinata, dar încă bine înainte de această lună expirarea promit să spun asta în post de radio și i se va domnule, vă mulțumesc foarte much.World vă rugăm să te implor oameni pentru a încerca și de a ajuta-mi mulțumești pe acest om pentru mine, sau dacă aveți nevoie de ajutor lui aici este sa adresă e-mail dregbosolutioncenter@gmail.com