joi, 28 ianuarie 2010

Sfaturi utile - chist, ovare polichistice

Dacă aveţi posibilitatea de a vă opera cu ajutorul laserului puteţi să o faceţi, operaţia nefiind dureroasă şi nu e urmată de complicaţiile pe care le dau operaţiile obişnuite.

Tratament naturist : se poate folosi la orice fel de chist inclusiv cel ovarian, el constă în comprese cu coada calului. Se iau doi pumni de plantă [300gr dacă planta este uscată] se pun într-o sita şi se aşează pe un vas cu apă care fierbe. Planta opărită şi înmuiată, aşa fierbinte cum este, se pune pe locul unde se afla chistul, învelită intru-n prosop. Puneţi aceste compresii de trei ori pe zi, lăsându-le să stea pe locul bolnav cam două ore, dimineaţa, la prânz şi seara. Compresiile trebuiesc să stea cât mai fierbinţi. Aceiaşi plantă poate fi folosită de două ori [puneţi-o într-un săculeţ de tifon] .

Intern : dimineaţa şi seara înainte de mese, trebuie să beţi o cană de ceai de coada calului [o linguriţa de planta se opăreşte cu o cană de apă clocotită] iar peste zi, un amestec de gălbenele 300gr, coada şoricelului 100gr, urzică vie 100gr foarte bine amestecat, din care se ia o linguriţă de amestec, care se opăreşte cu o cana de apa în clocot. Se bea intre ½ şi 2 litri de ceai pe zi.



Niciun comentariu: