Va recomand o reteta cu care trei persoane bolnave grav de plamani au reusit sa se vindece. Pentru ca seamana cu o crema de prajituri, voi urma stilul de prezentare folosit la dvs. in revista, la Cosul cu targuieli. Ingrediente: 400 g unt de casa (facut de tarani), 400 g untura de porc de casa (osanza), 4 oua proaspete intregi (de tara, de la gaini hranite cu porumb), 400 g zahar pudra, 400 g miere de albine de salcam, o lamaie, 50 g cacao, 1/2 sticluta rom, 3 batoane de vanilie. Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu ouale si mierea si se freaca pana se obtine o pasta omogena, apoi se pune o lingurita de unt si se freaca bine, apoi una de untura, amestecandu-se in continuare, si asa, alternativ, pana se termina untul si untura. Se amesteca fara graba. Spre sfarsit, se pune praful de cacao, vanilia - se taie batonul si se scoate miezul cu unghia, romul, coaja de lamaie rasa si jumatate din zeama lamaii. Se ia din doua in doua ore cate o lingurita, in prima saptamana, apoi se mareste doza - o lingura din doua in doua ore (de pilda, de la ora 6 dimineata, pana la orele 22.00). Noaptea se face pauza. Tratamentul trebuie continuat pana la vindecare, cu rabdare si perseverenta.
SANDA TUDORA - str. Vedea nr. 7, bl. 87E, sc. 5, et. 4, ap. 20, sector 5, Bucuresti
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu