Ingrediente
10 pulpe
inferioare
1 kg cartofi noi mici
condiment pentru pui (de la Galeo sau Fuchs sunt foarte bune)
50 ml ulei
150 ml apa
1 kg cartofi noi mici
condiment pentru pui (de la Galeo sau Fuchs sunt foarte bune)
50 ml ulei
150 ml apa
Portii: 5
Preparare
Se aseaza
pulpele in tava intr-un singur strat. Se presara condiment de pui din belsug
peste ele.
Cartofii noi ii
spalam cu un burete de sarma. Se aseaza deasupra pulpelor. Presaram si peste ei
condiment.
* daca cartofii noi sunt mai mari ii taiati cuburi; puteti pune si cartofi normali, ii decojiti si ii taiati cuburi mari
* daca cartofii noi sunt mai mari ii taiati cuburi; puteti pune si cartofi normali, ii decojiti si ii taiati cuburi mari
Turnam uleiul
pe toata tava. Turnam si apa, dar pe o margine a tavii sa nu "spele"
condimentele de pe carne si cartofi.
Acoperim tava
cu o folie de aluminiu si dam la cuptor la 240C pentru 35 minute. Ridicam folia
si mai lasam 10 minute sa prinda crusta cartofii.
Servim imediat
cu o salta asortata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu