luni, 19 august 2013

Pulpe si cartofi noi la cuptor




Ingrediente
10 pulpe inferioare
1 kg cartofi noi mici
condiment pentru pui (de la Galeo sau Fuchs sunt foarte bune)
50 ml ulei
150 ml apa
Portii: 5
Preparare

Se aseaza pulpele in tava intr-un singur strat. Se presara condiment de pui din belsug peste ele.

Cartofii noi ii spalam cu un burete de sarma. Se aseaza deasupra pulpelor. Presaram si peste ei condiment.
* daca cartofii noi sunt mai mari ii taiati cuburi; puteti pune si cartofi normali, ii decojiti si ii taiati cuburi mari

Turnam uleiul pe toata tava. Turnam si apa, dar pe o margine a tavii sa nu "spele" condimentele de pe carne si cartofi.

Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor la 240C pentru 35 minute. Ridicam folia si mai lasam 10 minute sa prinda crusta cartofii.

Servim imediat cu o salta asortata.

Niciun comentariu: