Ingrediente
1 plic Creme
Ole de vanilie
300 ml lapte
80 ml frisca
1 ceasca cafea expresso rece
piscoturi
1 lingura cacao
300 ml lapte
80 ml frisca
1 ceasca cafea expresso rece
piscoturi
1 lingura cacao
Portii: 2-3
pahare
Preparare
1.
Mixati laptele rece cu crema Ole de vanilie
pana devine cosistenta, dupa indicatiile de pe pachet (am folosit mai putin
lapte decat cere pe pachet). Bateti apoi frisca. Amestecati crema de vanilie cu
frisca.
2.
In pahare aranjati: un strat de crema, apoi
piscoturi trecute pe ambele parti rapid prin cafea, iar crema, iar piscoturi si
ultimul strat de crema.
* rupeti piscoturile in 2-3 bucati sa intre in pahar
** piscoturile le treceti prin cafea pe ambele parti rapid, nu le lasati sa absoarba prea mult fiindca se vor inmuia prea tare.
*** in cafea puteti pune si 1 lingura de coniac sau rom
* rupeti piscoturile in 2-3 bucati sa intre in pahar
** piscoturile le treceti prin cafea pe ambele parti rapid, nu le lasati sa absoarba prea mult fiindca se vor inmuia prea tare.
*** in cafea puteti pune si 1 lingura de coniac sau rom
3.
Presarati deasupra multa cacao folosind o
sita deasa, ca cea de ceai.
4.
Dati la rece cca 30 minute, 1 ora.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu