Ingrediente
300 gr spanac
400 gr rosii din conserva
2 catei usturoi
1 ceapa mica (cca 100 gr)
1 lingurita rasa curry pudra
chili dupa gust
sare
piper
putin ulei
400 gr rosii din conserva
2 catei usturoi
1 ceapa mica (cca 100 gr)
1 lingurita rasa curry pudra
chili dupa gust
sare
piper
putin ulei
Portii: 2
Preparare
1.
Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei pana se
inmoaie.
2.
Se adauga spanacul intreg spalat si se amesteca pana
scade, cam 1-2 minute.
3.
Se adauga rosiile cu tot cu suc, 100 ml apa, usturoiul
strivit si restul condimentelor. Se pune capacul la oala si se lasa sa fiarba
la foc mic cca 15 minute.
4.
Se serveste cu iaurt (pentru varianta
ovo-lacto-vegetariana) sau cu orez (pentru varianta de post / vegan ).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu