Ingrediente (pentru 2 portii):
2 rosii mari (350 g),
1 ceapa rosie,
1/2 lamaie,
sare, piper pisat,
200 g branza telemea (de oi),
2 linguri pesmet,
1/2 legatura
cimbru,
1 ou,
3 linguri ulei de masline.
Mod de preparare:
Se spala rosiile si se taie felii foarte subtiri.
Ceapa
curatata se taie rondele si se aseaza, impreuna cu rosiile si lamaia taiata
bucati, pe un platou.
Peste rosii se presara sare si piper.
Se taie branza
felii groase de circa 1 cm.
Jumatate din cimbrul tocat se amesteca - intr-un
bol - cu pesmetul, iar intr-un alt bol se bate oul.
Se dau feliile de branza
prin ou si pesmet si se prajesc pe ambele parti in uleiul incins, impreuna cu
restul de cimbru (intreg).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu